Kenmerken van Vakantiepark Weerterbergen

Belangrijke eigenschappen van dit vakantiepark in Limburg

Wil je op vakantie naar Limburg? Dan is Vakantiepark Weerterbergen in Weert misschien wel iets voor jou. Op deze pagina vind je de belangrijkste kenmerken van dit park.

Impressie van Vakantiepark Weerterbergen in Weert, Limburg

Zo krijg je snel een eerste indruk van het soort vakantiepark, de mogelijkheden voor huisdieren en of er bijvoorbeeld speciale zorgvoorzieningen aanwezig zijn. Wil je meer weten over de faciliteiten, accommodaties of andere informatie over dit vakantiepark in Limburg? Kies dan voor een van de onderwerpen hierboven.

Parkinformatie

Vakantiepark Weerterbergen wordt aangeboden door Roompot Vakanties. Roompot Vakanties draagt zorg voor de verhuur van de verschillende accommodaties op dit park. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van dit vakantiepark in Limburg.

Ligging

 • Plaats: Weert
 • Provincie: Limburg
 • Vakantiepark Weerterbergen ligt in de natuur
 • Bekijk de ligging van Vakantiepark Weerterbergen

Algemeen

 • Op Vakantiepark Weerterbergen vind je ongeveer 500 accommodaties
 • Er zijn accommodaties voor 4 tot 24 personen
 • In sommige accommodaties zijn huisdieren toegestaan
 • Dit is een autovrij vakantiepark, parkeren kan op de centrale parkeerplaats van het park

Parkthema

 • Kinderen en familie
 • Rust en natuur

Gezondheid en zorg

 • Speciale faciliteiten voor mindervaliden
 • Speciale vakantiehuisjes voor gasten met een visuele beperking
 • Speciale vakantiehuisjes voor mindervaliden
 • Vakantiedialyse mogelijk
 • Zorg en dienstverlening mogelijk

Meer informatie over zorg op Vakantiepark Weerterbergen

Het vakantiedialysecentrum is gevestigd op Weerterbergen, in Weert. Het dialysecentrum biedt de volgende voorzieningen: 12 comfortabele dialysestations, professioneel verpleegkundig personeel van het Laurentius Ziekenhuis Roermond, eenmaal per week is er een arts aanwezig, bij acute zaken is er 24 uur per dag, 7 dagen in de week iemand bereikbaar, drankjes en een kleine maaltijd tijdens de dialyse en diverse audiovisuele voorzieningen (televisie, gratis internet, radio en telefoon). Het dialysecentrum is het hele jaar door geopend van 07.30 – 15.30 uur, op maandag, woensdag en vrijdag, ook tijdens feestdagen. Je kan er terecht voor de volgende dialysebehandelingen: hemodialyse (een- of tweenaalds op een Gambro AK200 en Artis) en hemocontrol. Het dialysecentrum is geschikt voor hepatitis B, C of HIV positieve cliënten.

Zorg algemeen

Op alle Nederlandse vakantieparken van Roompot Vakanties is zorg en dienstverlening mogelijk. Dit wordt verzorgd door RP Care, onderdeel van Roompot Vakanties. RP Care werkt samen met verschillende (para)medische instellingen en organisaties om vakanties met zorg aan te bieden. Voor zorg en hulpmiddelen werkt RP Care samen met Comfortzorg.

Om een vakantie met zorg en hulpmiddelen te boeken dien je eerst een accommodatie te boeken op één van de parken van Roompot Vakanties. Na de bevestiging van je reservering ontvang je een overeenkomstnummer. Met dit nummer kan je online de gewenste zorg en hulpmiddelen aanvragen. RP Care zorgt er dan voor dat deze klaar staan in je accommodatie op de dag van aankomst.

Meer informatie over RP Care en zorg op maat is te lezen op de speciale website van RP Care.

Vakantiepark Weerterbergen boeken?

Wil je direct een verblijf op Vakantiepark Weerterbergen boeken? Ga dan naar de website van Roompot Vakanties en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Vakantiepark Weerterbergen in Weert.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Vakantiepark Weerterbergen
Trancheeweg 7
6002 ST Weert

Bekijk hier de ligging van Vakantiepark Weerterbergen.