Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen in Weert – Limburg – is een grootschalig familiepark met een groot aantal faciliteiten. Een van de grootste attracties is het subtropisch zwemparadijs waar jong en oud volop zullen genieten. Een groot deel van het vakantiepark is bovendien autovrij. Dit maakt Vakantiepark Weerterbergen een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen.

Maar Weerterbergen heeft nog veel meer te bieden. Door de prachtige omgeving is het park ook erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. Je kan uren dwalen door het Limburgse landschap tijdens mooie wandelingen en fietstochten.

Faciliteiten voor alle leeftijden

Vakantiepark Weerterbergen heeft veel faciliteiten voor jong en oud. Behalve het subtropisch zwembad met apart peuterbad beschikt het park ook over een buitenbad. Bovendien is er voor kinderen een indoor speeltuin, een activiteitenhonk en verschillende spelmogelijkheden. Ze zullen zich geen moment vervelen.

En ook voor anderen heeft het vakantiepark van alles te bieden. Wil je actief bezig zijn dan kan je gebruik maken van verschillende sportfaciliteiten. Ook een avondje bowlen of gezellig uit eten behoort tot de mogelijkheden. Er zijn op Vakantiepark Weerterbergen verschillende restaurants te vinden waaronder een pannenkoekenrestaurant en een pizzeria.

Ontdek de omgeving van Weert

Ook in de omgeving van Vakantiepark Weerterbergen is er genoeg te zien en te doen. Voor iedereen is er wel iets te beleven, eigenlijk kom je gewoon altijd tijd tekort tijdens je verblijf. Niet voor niets komen veel gasten jaarlijks terug naar dit familiepark.

Natuurliefhebbers zullen volop genieten van o.a. de Laurabossen en recreatiegebied De IJzeren Man. En natuurlijk is er ook genoeg moois te ontdekken in het Limburgse landschap rondom het vakantiepark. Zoek je liever wat meer de mensen op? Bezoek dan de gezellige dorpjes en steden in de omgeving van het vakantiepark. Er zijn tal van leuke uitstapjes te maken voor jong én oud!

Mooie accommodaties in Limburg

Op Vakantiepark Weerterbergen vind je een groot aantal accommodaties voor 4 tot 24 personen. Kies uit vrijstaande bungalows en mooie familievilla’s in verschillende prijsklasses. Natuurlijk is iedere accommodatie voorzien van alle comfort zodat je volop zult genieten tijdens je vakantie in Limburg.

Ook zijn er op het vakantiepark verschillende aangepaste accommodaties te vinden voor mindervaliden en visueel gehandicapten. En ook aan dialysepatiënten is gedacht, Vakantiepark Weerterbergen beschikt over een eigen dialysecentrum waar je terecht kan voor vakantiedialyse. Je ziet het, dit vakantiepark is echt van alle markten thuis.

Op vakantie naar Weerterbergen?

Lijkt een vakantie op Vakantiepark Weerterbergen je wel wat? Lees dan snel verder en ontdek alles over dit leuke familiepark. Lees meer over de verschillende soorten accommodaties, de faciliteiten op het park en over leuke uitjes in de omgeving.

Als je een geschikte accommodatie hebt gevonden kan je deze direct online boeken. Zo ben je verzekerd van een heerlijk verblijf op dit geweldige vakantiepark in Limburg. We wensen je alvast een goede vakantie op Vakantiepark Weerterbergen.

Naar Vakantiepark Weerterbergen

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Vakantiepark Weerterbergen.

controleer beschikbaarheid

Vakantiepark Weerterbergen adres

Vakantiepark Weerterbergen
Trancheeweg 7
6002 ST Weert

routebeschrijving