Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul in Walem – Limburg is een autovrij vakantiepark in het unieke landschap van Zuid-Limburg. Je kijkt uit op het mooie Geuldal en de omgeving nodigt uit tot lange fietstochten en wandelingen. Dit park is dan ook erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur.

Maar ook voor anderen heeft dit vakantiepark in Limburg van alles te bieden. Zowel op het park als in de omgeving hoef je je geen moment te vervelen. Kortom, een ideale plek voor een heerlijk verblijf in deze bourgondische provincie.

Faciliteiten op het bungalowpark

Op Bungalowpark Schin op Geul vind je verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er op het park een bowlingbaan te vinden, een indoor speelparadijs en zijn er diverse sportieve faciliteiten aanwezig. Natuurlijk zijn er ook verschillende horecavoorzieningen op het vakantiepark te vinden.

Gasten van het bungalowpark kunnen in de zomermaanden gebruik maken van het openluchtzwembad Konincswinkel in Valkenburg. Hier vind je twee zwembaden, een lange waterglijbaan en een apart peuterbadje. Ook het overdekte zwembad de Polfermolen in Valkenburg is het hele jaar door beschikbaar voor gasten van het vakantiepark.

In de omgeving van Bungalowpark Schin op Geul

Ook in de omgeving van het vakantiepark is van alles te doen voor jong en oud. De gezellige steden Maastricht, Aken en Luik zijn prima te bezoeken vanaf het park. Verder zijn er tal van bezienswaardigheden voor alle leeftijden in de omgeving van het park te vinden.

De directe omgeving van het vakantiepark is erg geschikt voor lange fietstochten en mooie wandelingen. Het glooiende heuvellandschap, de kabbelende beekjes en de uitgestrekte bossen vervelen nooit. Je komt tijd te kort om alles te doen en te bekijken.

Comfortabele bungalows in het groen

Op Bungalowpark Schin op Geul vind je comfortabele bungalows voor 2 tot 6 personen. De bungalows zijn voorzien van alle gemak en comfort en beschikbaar in verschillende prijsklasses en luxeniveaus. Vanaf je eigen terras heb je een mooi uitzicht over dit prachtige stukje Limburg.

Hou er wel rekening mee dat er door het glooiende landschap een aantal steile wegen op het vakantiepark liggen.

Ook op vakantie in Zuid-Limburg?

Lijkt een vakantie of weekend weg in het mooie Zuid-Limburg je wel wat? Lees dan snel verder om alles te ontdekken over de faciliteiten op het park, de verschillende soorten bungalows en de bezienswaardigheden in de omgeving van het vakantiepark.

Als je eenmaal een geschikte bungalow hebt gevonden kan je deze direct online boeken bij de aanbieder van het park. Kijk dus snel verder om te zien of Bungalowpark Schin op Geul iets voor je is. We wensen je alvast een goed verblijf toe op dit leuke vakantiepark in Limburg.

Naar Bungalowpark Schin op Geul

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Bungalowpark Schin op Geul.

controleer beschikbaarheid

Bungalowpark Schin op Geul adres

Bungalowpark Schin op Geul
Walem 1
6342 PA Walem

routebeschrijving