Over Landal Reevallis

Lees alles over dit vakantiepark in Limburg

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal Reevallis. Landal Reevallis is een vakantiepark in Limburg en is te vinden in de plaats Vijlen.

Impressie van Landal Reevallis in Vijlen, Limburg

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Vijlen.

Informatie over Landal Reevallis

Landal Reevallis in Vijlen – Limburg – is een kleinschalig bungalowpark vlak bij het drielandenpunt. Het vakantiepark ligt in een mooie heuvelachtige omgeving vlak bij de Vijlenerbossen. In de omgeving van het park kan je heerlijk wandelen en met de auto zit je zo in BelgiĆ« of Duitsland.

Het park heeft een aantal faciliteiten voor kinderen zoals speeltuintjes en een trapveldje. Er is geen zwembad maar gasten van Landal Reevallis kunnen gebruik maken van het zwembad bij vakantiepark Landal Hoog Vaals op ongeveer 3 kilometer van het park.

Leuke restaurants in de omgeving

Op het park zelf zijn geen horecavoorzieningen maar in de omgeving vind je verschillende restaurants. Bij de receptie op het park kan je terecht voor verschillende streekproducten, kranten en ijs.

Vrijstaande bungalows met mooi uitzicht

Op Landal Reevallis vind je vrijstaande bungalows voor 2 tot 6 personen. Een aantal bungalows heeft een schitterend uitzicht over het heuvelachtige landschap. De vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen terras. Ook zijn er speciale bungalows voor mindervaliden en gasten met luchtwegaandoeningen/COPD.

Vakantiepark Landal Reevallis is een ideaal park voor iedereen die houdt van rust en natuur. Bekijk snel de verschillende bungalows en kies voor een rustige vakantie in het zuidelijkste puntje van Limburg.

Landal Reevallis boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Reevallis boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Reevallis in Vijlen.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Reevallis
Oude Akerweg 40
6294 AM Vijlen

Bekijk hier de ligging van Landal Reevallis.