Prijzen en beschikbaarheid

Landal Reevallis

Landal Reevallis in Vijlen – Limburg – is een kleinschalig bungalowpark vlak bij het drielandenpunt. Het vakantiepark ligt in een mooie heuvelachtige omgeving vlak bij de Vijlenerbossen. In de omgeving van het park kan je heerlijk wandelen en met de auto zit je zo in BelgiĆ« of Duitsland.

Het park heeft een aantal faciliteiten voor kinderen zoals speeltuintjes en een trapveldje. Er is geen zwembad maar gasten van Landal Reevallis kunnen gebruik maken van het zwembad bij vakantiepark Landal Hoog Vaals op ongeveer 3 kilometer van het park.

Leuke restaurants in de omgeving

Op het park zelf zijn geen horecavoorzieningen maar in de omgeving vind je verschillende restaurants. Bij de receptie op het park kan je terecht voor verschillende streekproducten, kranten en ijs.

Vrijstaande bungalows met mooi uitzicht

Op Landal Reevallis vind je vrijstaande bungalows voor 2 tot 6 personen. Een aantal bungalows heeft een schitterend uitzicht over het heuvelachtige landschap. De vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen terras. Ook zijn er speciale bungalows voor mindervaliden en gasten met luchtwegaandoeningen/COPD.

Vakantiepark Landal Reevallis is een ideaal park voor iedereen die houdt van rust en natuur. Bekijk snel de verschillende bungalows en kies voor een rustige vakantie in het zuidelijkste puntje van Limburg.

Landal Reevallis boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Reevallis boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Reevallis is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Reevallis
Oude Akerweg 40
6294 AM Vijlen

routebeschrijving