Landal Kasteeldomein De Cauberg

Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg aan de Geul – Limburg – is een luxe bungalowpark boven op de Cauberg. Dit vakantiepark ligt midden in de groene heuvels in Limburg en is de ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten in de omgeving.

Zowel op het park als in de omgeving van het bungalowpark is er genoeg te beleven. Bezoek Maastricht, maak een ritje met de stroomtrein of wandel in 5 minuten naar het centrum van Valkenburg.

Een vakantiepark voor levensgenieters

Door de nabijheid van Maastricht en de luxe villa’s en appartementen op het park is Kasteeldomein De Cauberg een echt vakantiepark voor levensgenieters. Geniet van het bourgondische leven, kom tot rust met een glas wijn op je terras of laat je verwennen in het naast het park gelegen Sauna & Wellness resort Thermae 2000.

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Er zijn verschillende faciliteiten voor de jongste gasten waaronder een dierenweide, diverse speeltuintjes en een spel-O-theek.

Gasten van Kasteeldomein De Cauberg mogen gratis gebruik maken van het zwembad van Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen op 1 km. van het vakantiepark.

Luxe appartementen en villa’s

Op vakantiepark Landal Kasteeldomein De Cauberg liggen comfortabele en luxe appartementen en villa’s. Er zijn accommodaties voor 4 tot 10 personen die zijn voorzien van alle luxe en comfort. Zo zijn er appartementen en villa’s met een eigen sauna maar ook speciale accommodaties voor mindervaliden.

Lees snel meer over de faciliteiten op het vakantiepark en bekijk de beschikbare accommodaties op Kasteeldomein De Cauberg. We weten zeker dat je volop zult genieten op dit schitterende bungalowpark in Limburg.

Naar Landal Kasteeldomein De Cauberg

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Landal Kasteeldomein De Cauberg.

controleer beschikbaarheid

Landal Kasteeldomein De Cauberg adres

Landal Kasteeldomein De Cauberg
Cauberg 29
6301 BT Valkenburg aan de Geul

routebeschrijving