Prijzen en beschikbaarheid

Landal Kasteeldomein De Cauberg, Valkenburg aan de Geul

Landal Kasteeldomein De Cauberg is een bungalowpark midden tussen de groene heuvels in Limburg. Het vakantiepark ligt bovenop de Cauberg, vlak bij het centrum van Valkenburg.

Op slechts 10 kilometer afstand vind je de gezellige stad Maastricht. Bij het vakantiepark ligt Sauna & Wellness resort Thermae 2000 waar je volledig kan ontspannen. Op Kasteeldomein De Cauberg vind je sfeervolle en luxe villa's en appartementen, natuurlijk voorzien van alle gemak en comfort. Kortom, een vorstelijke plek voor een vakantie in Limburg.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal Kasteeldomein De Cauberg. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Limburg.

Bijzonderheden

  • bovenop de Cauberg
  • vlak bij Thermae 2OOO
  • restaurant De Zoete Zoen
  • naast Holland Casino
  • bourgondisch genieten

In het kort

  • ca. 146 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal Kasteeldomein De Cauberg vind je vakantiehuizen voor 2 tot 10 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons appartement type 2A1

Comfortabel 2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 70 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - huisdiervrij - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 2 personen

2-persoons appartement type 2A1

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons luxe appartement type 2AL

Zeer luxe 2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 70 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - sauna - maximaal 2 personen

2-persoons luxe appartement type 2AL

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons appartement type 4B

Comfortabel 4-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 88 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - huisdiervrij - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons appartement type 4B

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Kasteeldomein De Cauberg.

Landal Kasteeldomein De Cauberg
Valkenburg aan de Geul (Limburg)

Adresgegevens

Landal Kasteeldomein De Cauberg
Cauberg 29
6301 BT Valkenburg aan de Geul

routebeschrijving

Landal Kasteeldomein De Cauberg boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Kasteeldomein De Cauberg boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Kasteeldomein De Cauberg is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Kasteeldomein De Cauberg:

Bungalowpark Schin op Geul

Limburg, Walem

Bungalowpark Schin op Geul is een autovrij vakantiepark in de heuvels van Zuid-Limburg. In de omgeving van dit park kan je heerlijk wandelen en fietsen door de mooie natuur.

In het kort: ca. 145 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Bungalowpark Schin op Geul

Prijzen en beschikbaarheid

Résidence Valkenburg

Limburg, Schin op Geul

Résidence Valkenburg is een vakantiepark in Limburg van TopParken. Gelegen in het Geuldal, bij het plaatsje Schin op Geul. In de omgeving van Maastricht en Valkenburg maar ook van Duitsland en België. Een heerlijke plekje in het zuidelijkste puntje van Nederland.

In het kort: ca. 300 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Topparken

Résidence Valkenburg

Prijzen en beschikbaarheid

Landal De Waufsberg

Limburg, Noorbeek

Landal De Waufsberg is een leuk gelegen vakantiepark in Zuid-Limburg. Het vakantiepark ligt op de grens van Nederland en België op zo'n twee kilometer van het pittoreske plaatsje Noorbeek.

In het kort: ca. 62 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal De Waufsberg

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Limburg zoekt.