Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals in Vaals – Limburg – is een heerlijk bungalowpark op een prachtige locatie. Op en tussen de heuvels liggen mooie bungalows waar je volop geniet van alle rust. En ook buiten je bungalow hoef je je niet te vervelen. Zo is er een golfbaan op het park, een beauty center en een indoor-speelparadijs voor de jongste gasten.

Ook in de omgeving van Landal Hoog Vaals is er van alles te beleven. Wandel of fiets langs beekjes en door rivierdalen, bezoek de mergelgrotten of de Sint Pieter of breng de dag door in Maastricht of Aken. Je ziet het, voor iedereen is er wel iets te doen.

Faciliteiten voor alle leeftijden

Op vakantiepark Landal Hoog Vaals vind je verschillende faciliteiten voor jong en oud. Er zijn o.a. verschillende horecavoorzieningen, sport- en spelfaciliteiten en een overdekt zwembad. Een avondje bowlen, een middagje midgetgolfen of een potje tennis… het houdt niet op.

De kleintjes zullen zich volop vermaken bij de dierenweide, de speeltuintjes of in de Bollo Club. Is het weer iets minder dan kunnen ze terecht in het grote indoor-speelparadijs terwijl de ouders genieten van een drankje.

Mooie bungalows tussen de heuvels van Limburg

Op het park ligt een groot aantal ruime bungalows voor 4 tot 24 personen. De bungalows zijn beschikbaar in verschillende prijsklasses en luxeniveaus. Zo zijn er heerlijk luxe vakantiebungalows met bijvoorbeeld een privĂ©-sauna en zonnehemel. En wat dacht je van je eigen jacuzzi in de tuin? Als dat niet genieten wordt…

Ook heeft Landal Hoog Vaals speciale accommodaties voor mindervaliden, een Visionvilla voor visueel gehandicapten en een kinderbungalow. Je ziet het, voor iedereen is er wel een geschikte vakantiebungalow te vinden.

Bekijk snel alle faciliteiten, bezienswaardigheden en de beschikbare bungalows op Landal Hoog Vaals en geniet volop op dit heerlijke vakantiepark in Limburg.

Naar Landal Hoog Vaals

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Landal Hoog Vaals.

controleer beschikbaarheid

Landal Hoog Vaals adres

Landal Hoog Vaals
Randweg 21
6291 DC Vaals

routebeschrijving