Prijzen en beschikbaarheid

Landal Hoog Vaals, Vaals

Landal Hoog Vaals is een mooi bungalowpark midden in de heuvels van Zuid-Limburg. Op het vakantiepark vind je o.a. een overdekt zwembad, een beauty center en een golfbaan.

In de omgeving van het park is het heerlijk fietsen en wandelen. Kortom, een ideale plek om er even helemaal tussenuit te zijn. Op het park vind je ruime bungalows die op en tussen de heuvels liggen. Natuurlijk voorzien van alle luxe en comfort. Landal Hoog Vaals is een geweldig vakantiepark voor een vakantie in Limburg.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal Hoog Vaals. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Limburg.

Bijzonderheden

  • overdekt zwembad
  • 50 meter waterglijbaan
  • indoor speeltuin
  • vlak bij drielandenpunt
  • beauty en wellness

In het kort

  • ca. 355 accomodaties
  • honden welkom
  • autovrij vakantiepark
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal Hoog Vaals vind je vakantiehuizen voor 4 tot 24 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons bungalow type 4

4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 80 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons bungalow type 4

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons luxe bungalow type 4J

Luxe 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 80 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons luxe bungalow type 4J

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons luxe bungalow type 4L

Luxe 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 80 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons luxe bungalow type 4L

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Hoog Vaals.

Landal Hoog Vaals
Vaals (Limburg)

Adresgegevens

Landal Hoog Vaals
Randweg 21
6291 DC Vaals

routebeschrijving

Landal Hoog Vaals boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Hoog Vaals boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Hoog Vaals is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Hoog Vaals:

Landal Reevallis

Limburg, Vijlen

Landal Reevallis is een klein bungalowpark in het zuiden van Limburg. Door de heuvelachtige omgeving heb je het idee dat je in het buitenland zit.

In het kort: ca. 69 accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Reevallis

Prijzen en beschikbaarheid

Landal De Waufsberg

Limburg, Noorbeek

Landal De Waufsberg is een leuk gelegen vakantiepark in Zuid-Limburg. Het vakantiepark ligt op de grens van Nederland en België op zo'n twee kilometer van het pittoreske plaatsje Noorbeek.

In het kort: ca. 62 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal De Waufsberg

Prijzen en beschikbaarheid

Résidence Valkenburg

Limburg, Schin op Geul

Résidence Valkenburg is een vakantiepark in Limburg van TopParken. Gelegen in het Geuldal, bij het plaatsje Schin op Geul. In de omgeving van Maastricht en Valkenburg maar ook van Duitsland en België. Een heerlijke plekje in het zuidelijkste puntje van Nederland.

In het kort: ca. 300 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Topparken

Résidence Valkenburg

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Limburg zoekt.