Prijzen en beschikbaarheid

Resort Limburg, Susteren

Landgoed Hommelheide is een vakantiepark waar jong en oud zich vermaken. Op het park vind je alle faciliteiten zoals een zwemparadijs en een wellnesscenter.

Door de mooie ligging in Limburg is het vakantiepark de ideale plek om deze bourgondische provincie te verkennen. Rust en natuur, leuke steden en België en Duitsland liggen bijna om de hoek van dit leuke gezinspark. Op Landgoed Hommelheide vind je accommodaties voor 4 tot 12 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Resort Limburg. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Limburg.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • beauty en wellness
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 200 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiehuizen

Op Resort Limburg vind je vakantiehuizen voor 4 tot 16 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons vrijstaand chalet type Berkel 4

4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand chalet type Berkel 4

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaand chalet type Hackfort 4

4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 50 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand chalet type Hackfort 4

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaand chalet type Lodge 4

Comfortabele 4-persoons tiny house. Deze tiny house beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 30 m² - 2 etages - type: tiny house - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand chalet type Lodge 4

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Resort Limburg.

Resort Limburg
Susteren (Limburg)

Adresgegevens

Resort Limburg
Hommelweg 2
6114 RT Susteren

routebeschrijving

Resort Limburg boeken?

Wil je direct een verblijf op Resort Limburg boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Resort Limburg is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Resort Limburg:

Landal Landgoed Aerwinkel

Limburg, Posterholt

Landal Landgoed Aerwinkel is een mooi bungalowpark in het prachtige Limburg. Het vakantiepark ligt vlak bij het plaatsje Posterholt, het Annedaals Bosch en het Munnischbos.

In het kort: ca. 120 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Landgoed Aerwinkel

Prijzen en beschikbaarheid

Resort Boschmolenplas

Limburg, Heel

Resort Boschmolenplas is een heerlijk vakantiepark voor de liefhebber van watersport. Het park ligt in het gebied van de Maasplassen en heeft een directe vaarverbinding met de Maas.

In het kort: ca. 350 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water - zelfstandig vakantiepark

Resort Boschmolenplas

Prijzen en beschikbaarheid

Bungalowpark Schin op Geul

Limburg, Walem

Bungalowpark Schin op Geul is een autovrij vakantiepark in de heuvels van Zuid-Limburg. In de omgeving van dit park kan je heerlijk wandelen en fietsen door de mooie natuur.

In het kort: ca. 145 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Bungalowpark Schin op Geul

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Limburg zoekt.