Landal Domein De Schatberg

Landal Domein De Schatberg in Sevenum – Limburg – is een prachtig bungalowpark in Noord-Limburg. Op dit waterrijke vakantiepark is van alles te beleven voor jong en oud. Zo is er een overdekt zwembad, een openluchtzwembad en een grote recreatieplas waar je volop kan genieten.

Ook vind je op het vakantiepark bowlingbanen, sport- en spelfaciliteiten en zelfs een visvijver. Hier vind je een overzicht van alle faciliteiten. Je ziet het, voor iedereen is er wel iets te doen. En na een heerlijke dag in de frisse buitenlucht kan je een hapje eten in een van de horecavoorzieningen op het park.

Geniet van de schitterende omgeving

Ook buiten het park komt iedereen aan zijn trekken. In de waterrijke omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen. Vlak bij het vakantiepark ligt Nationaal Park De Groote Peel en in de buurt vind je een aantal leuke steden. Zelfs een uitstapje naar Belgiƫ of Duitsland is prima te doen vanuit Landal Domein De Schatberg.

Voor de kinderen is attractiepark Toverland een echte aanrader. Dit leuke familiepark vind je vlak bij Domein De Schatberg. Ook een bezoekje aan Zoo Parc Overloon is zeker de moeite waard.

Comfortabele en luxe bungalows aan het water

Op Landal Domein De Schatberg liggen luxe en comfortabele vrijstaande bungalows voor 4 tot 32 personen. Voor het ultieme vakantiegevoel kies je natuurlijk voor een bungalow aan het water. De accommodaties zijn voorzien van alle gemak en comfort en zijn beschikbaar in verschillende prijsklasses en luxeniveaus.

Voor iedereen is er wel een geschikte vakantiebungalow te vinden. Zo zijn er speciale kinderbungalows en bungalows voor gasten met COPD. Ook zijn er speciale groepsaccommodaties voor wel 20 tot 32 personen, ideaal voor een weekend weg met je vriendenclub of voor een familieweekend.

Bekijk snel alle faciliteiten en de verschillende bungalows en kom helemaal tot rust op Landal Domein De Schatberg. Je zult de tijd van je leven hebben op dit mooie bungalowpark in Limburg!

Naar Landal Domein De Schatberg

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Landal Domein De Schatberg.

controleer beschikbaarheid

Landal Domein De Schatberg adres

Landal Domein De Schatberg
Midden Peelweg 5
5975 MZ Sevenum

routebeschrijving