Prijzen en beschikbaarheid

Landal Domein De Schatberg, Sevenum

Landal Domein De Schatberg is een waterrijk bungalowpark in het noorden van Limburg, vlak bij natuurgebied De Groote Peel. Op het park vind je verschillende zwembaden en een recreatieplas.

In de omgeving van het vakantiepark is het heerlijk fietsen en wandelen. Door de vele faciliteiten is dit een echt familiepark. Op het vakantiepark liggen luxe en comfortabele bungalows voor 4 tot maar liefst 32 personen. Sommige bungalows op Landal Domein De Schatberg liggen aan het water. Een heerlijk vakantiepark in Limburg.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal Domein De Schatberg. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Limburg.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 170 accomodaties
  • huisdiervrij vakantiepark
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal Domein De Schatberg vind je vakantiehuizen voor 4 tot 32 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons vrijstaande bungalow type 4B1

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 92 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - huisdiervrij - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande bungalow type 4B1

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande luxe bungalow type 4BL

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, twee badkamers, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 115 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 2 badkamers - 2 toiletten - kindvriendelijk - huisdiervrij - rookvrij (indien beschikbaar) - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande luxe bungalow type 4BL

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons ‘Boerderijwoning’ type 6D2

Comfortabele 6-persoons vakantiewoning. Deze vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, twee badkamers, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 85 m² - 2 etages - type: vakantiewoning - 3 slaapkamers - 2 badkamers - 2 toiletten - kindvriendelijk - huisdiervrij - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 6 personen

6-persoons ‘Boerderijwoning’ type 6D2

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Domein De Schatberg.

Landal Domein De Schatberg
Sevenum (Limburg)

Adresgegevens

Landal Domein De Schatberg
Midden Peelweg 5
5975 MZ Sevenum

routebeschrijving

Landal Domein De Schatberg boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Domein De Schatberg boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Domein De Schatberg is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Domein De Schatberg:

Limburgse Peel

Limburg, America

Limburgse Peel in America is een bungalowpark in de bossen van Noord-Limburg. Dit leuke en kindvriendelijke park ligt lekker rustig, midden in het Limburgse landschap.

In het kort: ca. 500 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Center Parcs

Limburgse Peel

Prijzen en beschikbaarheid

Het Meerdal

Limburg, America

Het Meerdal in America is een kindvriendelijk bungalowpark in de buurt van Venlo. Het park ligt tegen een bos in het midden van het gezellige Limburgse platteland.

In het kort: ca. 620 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Center Parcs

Het Meerdal

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark De Berckt

Limburg, Baarlo

Vakantiepark De Berckt is een gezellig familiepark dat in Noord-Limburg ligt. Het vakantiepark is door het sprookjesthema vooral geschikt voor gezinnen met kinderen.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - aangeboden door Oostappen

Vakantiepark De Berckt

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Limburg zoekt.