Prijzen en beschikbaarheid

Résidence Valkenburg, Schin op Geul

Résidence Valkenburg is een vakantiepark in Limburg van TopParken. Gelegen in het Geuldal, bij het plaatsje Schin op Geul. In de omgeving van Maastricht en Valkenburg maar ook van Duitsland en België. Een heerlijke plekje in het zuidelijkste puntje van Nederland.

Op het park vind je o.a. een openluchtzwembad met ligweide en speeltuinen. In de omgeving kan je veel leuke uitstapjes maken. Zowel voor volwassenen als kinderen is het een leuke bestemming. Op Résidence Valkenburg vind je vakantiehuizen tot 6 personen. Ook is het mogelijk om te kamperen op dit leuke vakantiepark.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Résidence Valkenburg. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Limburg.

Bijzonderheden

  • verwarmd buitenzwembad
  • middenin het Geuldal
  • vlakbij Valkenburg en Maastricht
  • speeltuinen
  • kids club en animatie in hoogseizoen

In het kort

  • ca. 300 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Topparken

Vakantiehuizen

Op Résidence Valkenburg vind je vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons bungalow Deluxe

Luxe 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, twee badkamers en een toilet.

In het kort: opp: 56 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 2 slaapkamers - 2 badkamers - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons bungalow Deluxe

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons bungalow Deluxe Sauna

Luxe 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 65 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons bungalow Deluxe Sauna

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons Trekkershut

4-persoons blokhut. Deze blokhut beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, een gedeelde woon-/slaapkamer.gedeelde sanitaire faciliteiten, een privé-sauna

In het kort: gelijkvloers - type: blokhut - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons Trekkershut

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Résidence Valkenburg.

Résidence Valkenburg
Schin op Geul (Limburg)

Adresgegevens

Résidence Valkenburg
Valkenburgerweg 128
6305 EA Schin op Geul

routebeschrijving

Résidence Valkenburg boeken?

Wil je direct een verblijf op Résidence Valkenburg boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Résidence Valkenburg is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Résidence Valkenburg:

Bungalowpark Schin op Geul

Limburg, Walem

Bungalowpark Schin op Geul is een autovrij vakantiepark in de heuvels van Zuid-Limburg. In de omgeving van dit park kan je heerlijk wandelen en fietsen door de mooie natuur.

In het kort: ca. 145 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Bungalowpark Schin op Geul

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Limburg, Valkenburg aan de Geul

Landal Kasteeldomein De Cauberg is een bungalowpark midden tussen de groene heuvels in Limburg. Het vakantiepark ligt bovenop de Cauberg, vlak bij het centrum van Valkenburg.

In het kort: ca. 146 accommodaties - huisdieren welkom - beauty en wellness - kinderen en familie - luxe - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Prijzen en beschikbaarheid

Landal De Waufsberg

Limburg, Noorbeek

Landal De Waufsberg is een leuk gelegen vakantiepark in Zuid-Limburg. Het vakantiepark ligt op de grens van Nederland en België op zo'n twee kilometer van het pittoreske plaatsje Noorbeek.

In het kort: ca. 62 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal De Waufsberg

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Limburg zoekt.