6-persoons vrijstaande luxe vakantiewoning 6VIP

Buitenhof De Leistert in Roggel, Limburg

Zeer luxe vrijstaande 6-persoons vakantiewoning in Roggel, Limburg, met privé-sauna. Deze 6-persoons vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, twee badkamers en twee toiletten.

Impressie van deze 6-persoons vakantiewoning op Buitenhof De Leistert

De 6-persoons vakantiewoning is te vinden op Buitenhof De Leistert. Buitenhof De Leistert is een luxe vakantiepark midden in het Leudal. Het park heeft veel faciliteiten zoals een subtropisch zwembad, indoor speeltuin en horecavoorzieningen. Hier vind je de volledige beschrijving van deze vakantiewoning.

Kenmerken van deze vakantiewoning

Bekijk alle kenmerken van deze vakantiewoning of controleer direct de beschikbaarheid van deze vakantiewoning in Limburg.

Over het vakantiepark

Deze vakantiewoning is te vinden op Buitenhof De Leistert. Buitenhof De Leistert in Roggel – Limburg – is een prachtig vakantiepark dat midden in de natuur in het Geuldal ligt. Dit luxe gezinspark heeft veel voorzieningen voor gasten van alle leeftijden zoals een subtropisch zwembad, een indoor speeltuin en diverse horecavoorzieningen.

Ga naar de parkpagina van Buitenhof De Leistert om alles te weten te komen over dit vakantiepark in Limburg.

Faciliteiten op dit park

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Adresgegevens

Buitenhof De Leistert
Heldensedijk 10
6088 NT Roggel

Deze 6-persoons vakantiewoning boeken?

Wil je direct een verblijf in deze 6-persoons vakantiewoning op Buitenhof De Leistert boeken? Ga dan naar de website van Roompot Vakanties en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van deze vakantiewoning in Roggel.

Meer over deze accommodatie

Vakantieparken in de omgeving

Kijk hier voor meer vakantieparken in Limburg.