Prijzen en beschikbaarheid

Buitenhof De Leistert, Roggel

Buitenhof De Leistert is een luxe vakantiepark midden in het Leudal. Het park heeft veel faciliteiten zoals een subtropisch zwembad, indoor speeltuin en horecavoorzieningen.

Het park is erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur en voor gezinnen met kinderen. Zowel op als in de omgeving van het vakantiepark is er van alles te doen voor jong en oud. Op Buitenhof De Leistert vind je luxe vakantieboerderijen voor 5 tot 13 personen, voorzien van alle gemak en comfort.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Buitenhof De Leistert. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Limburg.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 225 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiehuizen

Op Buitenhof De Leistert vind je vakantiehuizen voor 5 tot 13 personen. Bijvoorbeeld:

5-persoons vrijstaande luxe vakantiewoning type 5L

Luxe 5-persoons vakantiewoning. Deze vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken, drie slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 112 m² - 2 etages - type: vakantiewoning - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - sauna - maximaal 5 personen

5-persoons vrijstaande luxe vakantiewoning type 5L

Prijzen en beschikbaarheid

5-persoons vrijstaande luxe vakantiewoning type 5LK

Luxe 5-persoons vakantiewoning. Deze vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 112 m² - 2 etages - type: vakantiewoning - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - kindvriendelijk - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - sauna - maximaal 5 personen

5-persoons vrijstaande luxe vakantiewoning type 5LK

Prijzen en beschikbaarheid

5-persoons vrijstaande vakantiewoning type 5C

Comfortabele 5-persoons vakantiewoning. Deze vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 112 m² - 2 etages - type: vakantiewoning - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 5 personen

5-persoons vrijstaande vakantiewoning type 5C

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Buitenhof De Leistert.

Buitenhof De Leistert
Roggel (Limburg)

Adresgegevens

Buitenhof De Leistert
Heldensedijk 10
6088 NT Roggel

routebeschrijving

Buitenhof De Leistert boeken?

Wil je direct een verblijf op Buitenhof De Leistert boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Buitenhof De Leistert is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Buitenhof De Leistert:

Landal De Lommerbergen

Limburg, Reuver

Landal De Lommerbergen is een bungalowpark op één van de mooiste plekjes in Limburg. Het vakantiepark ligt aan de Maas in een heuvelachtige en bosachtige omgeving.

In het kort: ca. 502 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal De Lommerbergen

Prijzen en beschikbaarheid

Resort Boschmolenplas

Limburg, Heel

Resort Boschmolenplas is een heerlijk vakantiepark voor de liefhebber van watersport. Het park ligt in het gebied van de Maasplassen en heeft een directe vaarverbinding met de Maas.

In het kort: ca. 350 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water - zelfstandig vakantiepark

Resort Boschmolenplas

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Domein De Schatberg

Limburg, Sevenum

Landal Domein De Schatberg is een waterrijk bungalowpark in het noorden van Limburg, vlak bij natuurgebied De Groote Peel. Op het park vind je verschillende zwembaden en een recreatieplas.

In het kort: ca. 170 accommodaties - huisdiervrij park - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Domein De Schatberg

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Limburg zoekt.