Over Landal De Lommerbergen

Lees alles over dit vakantiepark in Limburg

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal De Lommerbergen. Landal De Lommerbergen is een vakantiepark in Limburg en is te vinden in de plaats Reuver.

Impressie van Landal De Lommerbergen in Reuver, Limburg

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Reuver.

Informatie over Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen in Reuver – Limburg – is een groot bungalowpark aan de Maas. Het vakantiepark ligt in een heuvelachtige en bosachtige omgeving op één van de mooiste plekjes in Limburg. Op het park is van alles te beleven voor jong en oud.

Zo heeft De Lommerbergen bijvoorbeeld een groot subtropisch zwemparadijs met o.a. een glofslagbad, waterglijbanen en whirlpools. Ook vind je in het subtropisch zwemparadijs o.a. snelbruiners, kruidenbaden en een beautysalon.

Vakantieplezier voor alle leeftijden

Behalve veel zwemplezier vind je op het bungalowpark tal van andere faciliteiten. Zo zijn er verschillende sport- en spelmogelijkheden en zijn er verschillende horecavoorzieningen. Voor de kinderen is er ook een groot indoor-speelparadijs, een avontureneiland en zijn er verschillende speeltuintjes.

In de omgeving van Landal De Lommerbergen is ook genoeg te doen. De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende fiets- en wandeltochten. Er zijn verschillende natuurgebieden en leuke dorpjes en steden die goed te bereiken zijn vanaf het park. Je hoeft je dus geen moment te vervelen.

Comfortabele bungalows in een bosrijk gebied

Op Landal De Lommerbergen vind je eenvoudige maar comfortabele geschakelde bungalows voor 2 tot 8 personen. De 6- en 8-persoons bungalows zijn op voorkeur ook vrijstaand te boeken. Voor gezinnen met kinderen is een 4-persoons kinderbungalow te boeken met een speciale speel-/slaapkamer en extra faciliteiten.

Bekijk snel alle faciliteiten en beschikbare bungalows op Landal De Lommerbergen in Reuver en boek ook een heerlijke vakantie op dit vakantiepark in Limburg. We wensen je een hele fijne tijd!

Hou er rekening mee dat het vakantiepark in een heuvelachtige omgeving ligt en sommige bungalows alleen per trap zijn te bereiken. Meer informatie hierover kan je krijgen bij Landal GreenParks.

Landal De Lommerbergen boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Lommerbergen boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal De Lommerbergen in Reuver .

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal De Lommerbergen
Lommerbergen 1
5953 TT Reuver

Bekijk hier de ligging van Landal De Lommerbergen.