Over Landal Landgoed Aerwinkel

Lees alles over dit vakantiepark in Limburg

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal Landgoed Aerwinkel. Landal Landgoed Aerwinkel is een vakantiepark in Limburg en is te vinden in de plaats Posterholt.

Impressie van Landal Landgoed Aerwinkel in Posterholt, Limburg

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Posterholt.

Informatie over Landal Landgoed Aerwinkel

Landal Landgoed Aerwinkel in Posterholt – Limburg – is een bungalowpark voor levensgenieters. Het park ligt schitterend tegen een bos en ligt vlak bij het plaatsje Posterholt. In de directe omgeving vind je verschillende golfbanen en vanuit het park kan je mooie wandel- en fietstochten maken.

Een geslaagde vakantie voor jong en oud

Op Landgoed Aerwinkel vind je verschillende faciliteiten voor een geslaagde vakantie. Zo is er o.a. een klein overdekt zwembad met apart peuterbad en zijn er vier bowlingbanen. Ook kan je gebruik maken van het openlucht-zwembad met zonneweide van het naastgelegen vakantiepark.

Verder vind je op het bungalowpark een brasserie met zonneterras, een café met bar en een wasserette. Voor jong en oud zijn er bovendien verschillende sport- en spelfaciliteiten.

Ook in de omgeving is van alles te doen. Je kan een dagje naar Roermond, een potje golfen op één van de golfbanen in de omgeving of wandelen en fietsen door het vlakke land van Midden-Limburg.

Comfortabele ruime bungalows

Op Landal Landgoed Aerwinkel vind je comfortabele en luxe ruime bungalows voor 4 tot 6 personen. Deze bungalows zijn van alle gemakken voorzien en hebben een heerlijk terras waar je lekker kan genieten van een glas wijn of een echte Limburgse vlaai.

Voor mindervaliden is er een aangepaste bungalow (MIVA) op het vakantiepark te vinden. Ook de receptie, het restaurant en het zwembad zijn rolstoeltoegankelijk.

Bekijk snel alle faciliteiten en de verschillende accommodaties en kijk of Landgoed Aerwinkel een park naar jouw wensen is. Het is in ieder geval een ideale uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie in Midden-Limburg.

Landal Landgoed Aerwinkel boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Landgoed Aerwinkel boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Landgoed Aerwinkel in Posterholt.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Landgoed Aerwinkel
Zwembadweg 1
6061 EZ Posterholt

Bekijk hier de ligging van Landal Landgoed Aerwinkel.