Prijzen en beschikbaarheid

Landal Landgoed Aerwinkel, Posterholt

Landal Landgoed Aerwinkel is een mooi bungalowpark in het prachtige Limburg. Het vakantiepark ligt vlak bij het plaatsje Posterholt, het Annedaals Bosch en het Munnischbos.

In de omgeving kan je prima fietsen en wandelen en op het park vind je o.a. een zwembad, een speeltuin en een brasserie met zonneterras. Op het park liggen vrijstaande luxe bungalows die zijn voorzien van alle gemakken. Vakantiepark Landal Landgoed Aerwinkel in Limburg is echt een bungalowpark voor levensgenieters.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal Landgoed Aerwinkel. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Limburg.

Bijzonderheden

  • midden in de bossen
  • mooie fietsroutes
  • fun & entertainment (zomervakantie)
  • bowlingbanen
  • visvijver

In het kort

  • ca. 120 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal Landgoed Aerwinkel vind je vakantiehuizen voor 4 tot 10 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons vrijstaande bungalow type 4B

Comfortabele 4-persoons vakantiewoning. Deze vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 92 m² - 2 etages - type: vakantiewoning - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande bungalow type 4B

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande luxe bungalow type 4BL

Luxe 4-persoons vakantiewoning. Deze vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 75 m² - 2 etages - type: vakantiewoning - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande luxe bungalow type 4BL

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons vrijstaande bungalow type 6D1

Comfortabele 6-persoons vakantiewoning. Deze vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 92 m² - 2 etages - type: vakantiewoning - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 6 personen

6-persoons vrijstaande bungalow type 6D1

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Landgoed Aerwinkel.

Landal Landgoed Aerwinkel
Posterholt (Limburg)

Adresgegevens

Landal Landgoed Aerwinkel
Zwembadweg 1
6061 EZ Posterholt

routebeschrijving

Landal Landgoed Aerwinkel boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Landgoed Aerwinkel boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Landgoed Aerwinkel is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Landgoed Aerwinkel:

Resort Limburg

Limburg, Susteren

Landgoed Hommelheide is een vakantiepark waar jong en oud zich vermaken. Op het park vind je alle faciliteiten zoals een zwemparadijs en een wellnesscenter.

In het kort: ca. 200 accommodaties - huisdieren welkom - beauty en wellness - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Resort Limburg

Prijzen en beschikbaarheid

Resort Boschmolenplas

Limburg, Heel

Resort Boschmolenplas is een heerlijk vakantiepark voor de liefhebber van watersport. Het park ligt in het gebied van de Maasplassen en heeft een directe vaarverbinding met de Maas.

In het kort: ca. 350 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water - zelfstandig vakantiepark

Resort Boschmolenplas

Prijzen en beschikbaarheid

Landal De Lommerbergen

Limburg, Reuver

Landal De Lommerbergen is een bungalowpark op één van de mooiste plekjes in Limburg. Het vakantiepark ligt aan de Maas in een heuvelachtige en bosachtige omgeving.

In het kort: ca. 502 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal De Lommerbergen

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Limburg zoekt.