Prijzen en beschikbaarheid

Landal De Waufsberg, Noorbeek

Landal De Waufsberg is een leuk gelegen vakantiepark in Zuid-Limburg. Het vakantiepark ligt op de grens van Nederland en België op zo'n twee kilometer van het pittoreske plaatsje Noorbeek.

Op het vakantiepark vind je verschillende voorzieningen zoals een speeltuin en een leuk restaurant. De omgeving van het park leent zich prima voor mountainbiken en fietstochten en leuke uitstapjes in Zuid-Limbug en België. Op Landal De Waufsberg vind je villa's tot 12 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal De Waufsberg. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Limburg.

Bijzonderheden

  • restaurant Gasterij Henry VIII
  • speeltuin
  • fietsverhuur
  • broodjesservice
  • terras

In het kort

  • ca. 62 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal De Waufsberg vind je vakantiehuizen voor 4 tot 12 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons extra luxe vrijstaande villa type 4EL

Zeer luxe 4-persoons villa. Deze villa beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, twee badkamers, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 100 m² - 2 etages - type: villa - 3 slaapkamers - 2 badkamers - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - Nespresso - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons extra luxe vrijstaande villa type 4EL

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande villa type 4C

Comfortabele 4-persoons villa. Deze villa beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, twee badkamers, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 100 m² - 2 etages - type: villa - 3 slaapkamers - 2 badkamers - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande villa type 4C

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons vrijstaande extra luxe villa type 6EL

Zeer luxe 6-persoons villa. Deze villa beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, twee badkamers, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 100 m² - 2 etages - type: villa - 3 slaapkamers - 2 badkamers - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - Nespresso - sauna - maximaal 6 personen

6-persoons vrijstaande extra luxe villa type 6EL

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal De Waufsberg.

Landal De Waufsberg
Noorbeek (Limburg)

Adresgegevens

Landal De Waufsberg
Hoogcruts 14 B
6255 NS Noorbeek

routebeschrijving

Landal De Waufsberg boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Waufsberg boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal De Waufsberg is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal De Waufsberg:

Résidence Valkenburg

Limburg, Schin op Geul

Résidence Valkenburg is een vakantiepark in Limburg van TopParken. Gelegen in het Geuldal, bij het plaatsje Schin op Geul. In de omgeving van Maastricht en Valkenburg maar ook van Duitsland en België. Een heerlijke plekje in het zuidelijkste puntje van Nederland.

In het kort: ca. 300 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Topparken

Résidence Valkenburg

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Reevallis

Limburg, Vijlen

Landal Reevallis is een klein bungalowpark in het zuiden van Limburg. Door de heuvelachtige omgeving heb je het idee dat je in het buitenland zit.

In het kort: ca. 69 accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Reevallis

Prijzen en beschikbaarheid

Bungalowpark Schin op Geul

Limburg, Walem

Bungalowpark Schin op Geul is een autovrij vakantiepark in de heuvels van Zuid-Limburg. In de omgeving van dit park kan je heerlijk wandelen en fietsen door de mooie natuur.

In het kort: ca. 145 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Bungalowpark Schin op Geul

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Limburg zoekt.