Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Het Heijderbos

In de omgeving van Vakantiepark Het Heijderbos is van alles te beleven voor jong en oud. Hier vind je enkele hoogtepunten.

Meer tips vind je op de websites van de VVV Noord-Limburg en van Gennep.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Het Heijderbos.

Met kinderen

Amusementspark Tivoli

Leuk speelpark met 20 attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar, met binnenspeeltuin bij minder goed weer.

Ca. 25 km van het park

Amusementspark Tivoli

Naar de website

Monkey Town Wijchen

In Monkey Town Wijchen kunnen kinderen t/m 14 jaar de hele dag spelen. In dit 2600m² grote indoor speelparadijs vind je van alles. Voor kleinere kinderen is er een peuterhoek. Hierin staan o.a. een rollerglijbaan, trampolines en ballenbak. Voor de grotere kinderen is er een groot klimrek en een laser game arena. Ouders kunnen genieten van een kop koffie en gratis wifi.

Ca. 35 km van het park

Monkey Town Wijchen

Naar de website

Speeltuin Brakkefort

Speeltuin Brakkefort is een leuke speeltuin in Nijmegen. Je vindt er o.a. een speelkasteel, waterspeelplaats en een piratenschip. Vooral wat kleinere kinderen zullen zich hier prima vermaken. Leuk om te combineren met een dagje Nijmegen. Zo kunnen de kinderen even lekker spelen en rennen na een dagje in de stad.

Ca. 28 km van het park

Speeltuin Brakkefort

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

Afrika Museum

Het Afrika Museum is een leuk museum in het mooie dorp Berg en Dal. In het museum vind je o.a. traditionele en moderne kunst uit Afrika. Ook zijn er regelmatig wisselende exposities te zien. Erg leuk is ook het museumpark. Hierin kom je oog in oog te staan met verschillende Afrikaanse woonerven. Het lijkt net of je in Ghana, Lesotho of bijvoorbeeld Kameroen loopt.

Ca. 25 km van het park

Afrika Museum

Naar de website

Hertog Jan Brouwerij

Bekijk de sfeervolle brouwerij met een gids en volg het brouwproces.

Ca. 36 km van het park

Hertog Jan Brouwerij

Naar de website

Kasteeltuinen Arcen

In de Kasteeltuinen Arcen vind je meer dan 15 unieke tuinen. Het is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. De tuinen vind je rondom een historische buitenplaats van een 17e eeuws kasteel. Voor kinderen is er een speurtocht. Regelmatig worden ook leuke evenementen georganiseerd.

Ca. 39 km van het park

Kasteeltuinen Arcen

Naar de website

Museum Het Valkhof

Museum Het Valkhof is een leuk museum in Nijmegen. Je vindt er o.a. een grote archeologische verzameling. Maar ook collecties op het gebied van de oude en moderne kunst. Kinderen kunnen puzzelen bij de ArcheoHotspot. Of de technische snufjes van de Romeinen ontdekken. Het museum is geschikt voor alle leeftijden. Ook zijn er regelmatig leuke activiteiten.

Ca. 32 km van het park

Museum Het Valkhof

Naar de website

Museumpark Orientalis

Museumpark Orientalis is het oudste openluchtmuseum van Nederland. In de bosrijke omgeving maak je een bijzondere rondreis. Door het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat. Op een leuke manier leer je zo meer over belangrijke culturen en religiën. Het jodendom, christendom en de islam. Op het terrein van het museum vind je 30 Rijksmonumenten. Uniek in Nederland en leuk voor jong en oud.

Ca. 26 km van het park

Museumpark Orientalis

Naar de website

Nationaal bevrijdingsmuseum 1944-1945

Ga terug in de tijd in dit indrukwekkende museum in Groesbeek.

Ca. 20 km van het park

Nationaal bevrijdingsmuseum 1944-1945

Naar de website

Nationaal Park Land van Maasduinen

Uniek natuurgebied langs de rivier de Maas met de langste rivierduinengordel van Nederland.

Ca. 20 km van het park

Nationaal Park Land van Maasduinen

Naar de website

Natuurgebied De Ooijpolder

Natuurgebied De Ooijpolder ligt ten oosten van Nijmegen. Je kan heerlijk wandelen in dit uitgestrekte landschap. Onderweg kom je kleine dorpen, boerderijen en mooie natuur tegen. En bijna overal is de imponerende stuwwal te zien. Er zijn maar liefst negen wandelroutes door het boerenland. Ze variëren tussen de drie en tien kilometer.

Ca. 33 km van het park

Natuurgebied De Ooijpolder

Naar de website

Oorlogsmuseum Overloon

In Oorlogsmuseum Overloon is veel te zien. Een indrukwekkende vaste collectie en wisselende tentoonstellingen. In de grote militaire hal staan meer dan 150 militaire voertuigen. Opgesteld in levensechte opstellingen. In dit museum kunnen jong en oud uren doorbrengen. Daarna kan je nog even ontspannen in het museumcafé. Ook bijzonder is het fietspad dat dwars door het museum loopt. Zo kan iedereen een gratis blik naar binnen werpen.

Ca. 18 km van het park

Oorlogsmuseum Overloon

Naar de website

Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een groot familiepark in Duitsland. Het park is te vinden op het terrein van een oude kerncentrale. In Wunderland Kalkar vind je meer dan 40 attracties. Voor jong en oud. Het park is geschikt voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Maar ook voor oudere kinderen is er genoeg te beleven. Bij de toegang van het park zijn frietjes, softijs, frisdrank, koffie en thee onbeperkt inbegrepen.

Ca. 37 km van het park

Wunderland Kalkar

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Gennep

Historische stad met een gezellige stadskern vol monumenten.

Ca. 6 km van het park

Gennep

Naar de website

Kleve

Kleve is een leuke historische stad in Duitsland. Je er heerlijk wandelen over gezellige pleintjes en winkelstraten. Ook vind je er het mooie kasteel Schwanenburg en de Kleefse tuinen. Wil je alle mooie plekjes zien? Boek dan een rondleiding en verken Kleve met een gids. Een erg leuke stad voor een dagje uit over de grens.

Ca. 24 km van het park

Kleve

Naar de website

Nijmegen

De oudste stad van Nederland. Leuke musea, winkels, cafés en restaurants en natuurlijk de Waalkade.

Ca. 32 km van het park

Nijmegen

Naar de website

Vestingstad Grave

Grave is een schitterende vestingstad aan de Maas. In de monumentale binnenstad kan je heerlijk winkelen en rondkijken. Het mooie centrum staat vol met gerestaureerde panden. Het ademt nog de authentieke sfeer van vroeger uit. Bij lekker weer kan je terecht op de vele terrasjes in de historische stad. Ook zijn er regelmatig evenementen en activiteiten. Laat je eens verrassen en bezoek deze leuke stad.

Ca. 30 km van het park

Vestingstad Grave

Naar de website

Xanten

Xanten is een mooie stad in Duitsland. Ooit was dit een bloeiende Romeinse stad. In het gerestaureerde historische centrum vind je hier nog overblijfselen van. Bezoek de musea en bekijk de vele bezinswaardigheden. Of geniet van de winkeltjes, restaurants en terrassen. Xanten is een erg leuke bestemming voor een dagje uit.

Ca. 47 km van het park

Xanten

Naar de website

Het Heijderbos boeken?

Wil je direct een verblijf op Het Heijderbos boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Het Heijderbos is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Het Heijderbos
Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen

routebeschrijving