Over Het Heijderbos

Lees alles over dit vakantiepark in Limburg

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Het Heijderbos. Het Heijderbos is een vakantiepark in Limburg en is te vinden in de plaats Heijen.

Impressie van Het Heijderbos in Heijen, Limburg

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Heijen.

Informatie over Het Heijderbos

Het Heijderbos in Heijen – Limburg – is een bungalowpark dat in een riviervallei in Noord-Limburg ligt. Het park ligt midden in de natuur en is omgeven door bossen. Vakantiepark Het Heijderbos is dus een ideaal park voor natuurliefhebbers.

Op het park vind je cottages voor 2 tot 12 personen in verschillende prijsklasses en luxeniveaus. Op het park zelf zijn tal van faciliteiten voor jong en oud waardoor niemand zich hoeft te vervelen.

Vakantieplezier voor jong en oud.

Een van de highlights op het park is de Aqua Mundo, een subtropisch zwemparadijs met een supersnelle wildwaterbaan. Ook de Jungle Dome, een overdekte tropische wereld, is een publiekstrekker.

Natuurlijk heeft Het Heijderbos verschillende horecavoorzieningen en winkels. Ook sportfaciliteiten zijn aanwezig op dit park. In de meeste accommodaties zijn huisdieren welkom.

Genoeg te beleven in de omgeving.

In de omgeving van bungalowpark Het Heijderbos is ook van alles te beleven. Je kan leuke steden bezoeken, genieten van de natuur en uitstapjes maken naar o.a. het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 en de kasteeltuinen van Arcen.

Zoals je ziet is dit vakantiepark geschikt voor gasten van alle leeftijden en met verschillende interesses. Meer informatie over vakantiepark Het Heijderbos lees je verder op deze pagina.

Het Heijderbos boeken?

Wil je direct een verblijf op Het Heijderbos boeken? Ga dan naar de website van Center Parcs en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Het Heijderbos in Heijen.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Het Heijderbos
Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen

Bekijk hier de ligging van Het Heijderbos.