Prijzen en beschikbaarheid

Het Heijderbos, Heijen

Het Heijderbos in Heijen is een schitterend gelegen bungalowpark in Limburg. Dit grote en veelzijdige vakantiepark ligt midden in de bossen van een riviervallei.

De omgeving leent zich prima voor fietsen, wandelen en paardrijden. Op het park zelf vind je het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en de overdekte tropische wereld Jungle Dome. Op het park ligt een groot aantal cottages en appartementen met verschillende luxeniveaus en faciliteiten. Jong en oud zullen zich op en top vermaken op vakantiepark Het Heijderbos.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Het Heijderbos. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Limburg.

Bijzonderheden

  • subtropisch zwembad
  • snelste wildwaterbaan van CenterParcs
  • indoor speelwereld Jungle Dome
  • outdoor klimmuur (tegen betaling)
  • 6 restaurants

In het kort

  • ca. 750 accomodaties
  • honden welkom
  • autovrij vakantiepark
  • ligging in de natuur, in het bos
  • aangeboden door Center Parcs

Vakantiehuizen

Op Het Heijderbos vind je vakantiehuizen voor 2 tot 12 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons Original Premium Cottage type HB222

Comfortabele 2-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 34 m² - gelijkvloers - type: cottage - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - maximaal 2 personen

2-persoons Original Premium Cottage type HB222

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons Original VIP Cottage type HB242

Luxe 2-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 64 m² - gelijkvloers - type: cottage - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - sauna - maximaal 2 personen

2-persoons Original VIP Cottage type HB242

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons Premium hotelappartement type HB282

Comfortabel 2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 30 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - maximaal 2 personen

2-persoons Premium hotelappartement type HB282

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Het Heijderbos.

Het Heijderbos
Heijen (Limburg)

Adresgegevens

Het Heijderbos
Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen

routebeschrijving

Het Heijderbos boeken?

Wil je direct een verblijf op Het Heijderbos boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Het Heijderbos is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Het Heijderbos:

Landal De Vers

Noord-Brabant, Overloon

Landal De Vers is een bungalowpark midden in de bossen bij Overloon. Het vakantiepark ligt in de omgeving van een recreatieplas en natuurgebied De Groote Peel.

In het kort: ca. 175 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal De Vers

Prijzen en beschikbaarheid

Résidence Klein Vink

Limburg, Arcen

Résidence Klein Vink is een luxe vakantiepark dat schitterend is gelegen in Nationaal Park De Maasduinen. Op het vakantiepark vind je het luxe kuuroord Thermaalbad Arcen.

In het kort: ca. 220 accommodaties - huisdieren welkom - beauty en wellness - kinderen en familie - luxe - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Résidence Klein Vink

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark Klein Vink

Limburg, Arcen

Vakantiepark Klein Vink is een leuk familiepark dat midden in de natuur ligt. Op het vakantiepark vind je o.a. een natuurbad, overdekt zwembad en een kuuroord met thermaalbaden.

In het kort: ca. 220 accommodaties - huisdieren welkom - beauty en wellness - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiepark Klein Vink

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Limburg zoekt.