Prijzen en beschikbaarheid

Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas in Heel – Limburg – is een mooi vakantiepark midden in watersportgebied de Maasplassen. Het vakantiepark ligt bij een jachthaven en heeft een directe vaarverbinding met de Maas. Kortom, een ideaal vakantiepark voor de liefhebber van watersport.

Maar ook voor liefhebbers van rust en natuur heeft dit vakantiepark genoeg te bieden. In de omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen en is er van alles te doen voor jong en oud. Dit maakt Resort Boschmolenplas een heerlijk park voor gasten van alle leeftijden.

Watersportfaciliteiten en meer

Bij vakantiepark Resort Boschmolenplas vind je veel faciliteiten voor waterrecreatie. De jachthaven heeft een open vaarverbinding naar de Maas en de Maasplassen en is een ideale uitvalsbasis om de omgeving vanaf het water te ontdekken. Ook is het mogelijk om duiklessen te nemen, weer eens wat anders tijdens een vakantie in Nederland.

Naast watersportfaciliteiten vind je op het park natuurlijk ook andere faciliteiten. Zo zijn er voor kinderen verschillende speeltuintjes op het vakantiepark te vinden. Ook zijn er diverse sport- en spelvoorzieningen op het vakantiepark aanwezig en een gezellige brasserie.

In de omgeving van Resort Boschmolenplas

Ook in de omgeving van het vakantiepark is er van alles te zien en te doen, je zal je geen moment vervelen tijdens je verblijf op Resort Boschmolenplas. Kies voor een bezoekje aan leuke steden als Maastricht, Roermond of Düsseldorf of ontdek de mooie natuur op de fiets, te voet of vanaf het water.

Voor jong en oud zijn er vele bezienswaardigheden te vinden die vanaf het vakantiepark goed te bereiken zijn. Dierentuinen, speeltuinen, interessante musea en mooie natuurgebieden. De omgeving van Resort Boschmolenplas heeft het allemaal.

Mooie villa’s aan het water

Op Resort Boschmolenplas vind je comfortabele villa’s voor 4 tot 6 personen. Een groot aantal van de villa’s is direct aan het water gelegen. Natuurlijk beschikken alle villa’s over al het gemak en comfort dat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf.

Voor een nog luxer verblijf kies je voor een extra luxe villa met bijvoorbeeld een sauna of zonnebank. En wat dacht je van even lekker ontspannen in een bubbelbad na een lange dag in de buitenlucht. Voor iedereen is wel een geschikte accommodatie te vinden op dit mooie vakantiepark.

Ook op vakantie in Midden-Limburg?

Lijkt een verblijf op Resort Boschmolenplas je wel wat? Lees dan snel verder om alles te ontdekken over de omgeving van het vakantiepark, de verschillende soorten villa’s op het park en de beschikbare faciliteiten. We hebben alle informatie over Resort Boschmolenplas voor je verzameld.

Als je een mooie villa hebt gevonden kan je deze direct online boeken bij de aanbieder van dit vakantiepark. Of je nu kiest voor een lange vakantie of een lekker weekend weg, op Resort Boschmolenplas zal je je zeker vermaken. We wensen je in elk geval alvast een fijn verblijf toe op dit mooie vakantiepark in Midden-Limburg.

Resort Boschmolenplas boeken?

Wil je direct een verblijf op Resort Boschmolenplas boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Resort Boschmolenplas is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Resort Boschmolenplas
Schutteheide 1-40
6097 HA Heel

routebeschrijving