Prijzen en beschikbaarheid

Résidence Klein Vink, Arcen

Résidence Klein Vink is een luxe vakantiepark dat schitterend is gelegen in Nationaal Park De Maasduinen. Op het vakantiepark vind je het luxe kuuroord Thermaalbad Arcen.

In het kuuroord kan je terecht voor beautybehandelingen, massages, sauna's en verschillende thermaalbaden. Ook heeft dit luxe park een overdekt zwembad en een natuurbad met strandje. Volop ontspannen en genieten dus voor jong én oud op dit mooie park met luxe accommodaties tot 16 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Résidence Klein Vink. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Limburg.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • beauty en wellness
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 220 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiehuizen

Op Résidence Klein Vink vind je vakantiehuizen voor 4 tot 16 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons vrijstaande luxe villa type KVR4A

Luxe 4-persoons villa. Deze villa beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, twee badkamers en twee toiletten.

In het kort: opp: 74 m² - 2 etages - type: villa - 2 slaapkamers - 2 badkamers - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande luxe villa type KVR4A

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande luxe villa type KVR4B

Luxe 4-persoons villa. Deze villa beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 74 m² - 2 etages - type: villa - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande luxe villa type KVR4B

Prijzen en beschikbaarheid

5-persoons luxe bungalow type KVR5

Luxe 5-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 65 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 5 personen

5-persoons luxe bungalow type KVR5

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Résidence Klein Vink.

Résidence Klein Vink
Arcen (Limburg)

Adresgegevens

Résidence Klein Vink
Klein Vink 4
5944 EX Arcen

routebeschrijving

Résidence Klein Vink boeken?

Wil je direct een verblijf op Résidence Klein Vink boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Résidence Klein Vink is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Résidence Klein Vink:

Resort Arcen

Limburg, Arcen

Resort Arcen is een familiepark met een groot aantal faciliteiten. Het vakantiepark heeft een overdekt zwembad en zwemmeertje en is mooi gelegen in de Limburgse natuur.

In het kort: ca. 350 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Resort Arcen

Prijzen en beschikbaarheid

Het Meerdal

Limburg, America

Het Meerdal in America is een kindvriendelijk bungalowpark in de buurt van Venlo. Het park ligt tegen een bos in het midden van het gezellige Limburgse platteland.

In het kort: ca. 620 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Center Parcs

Het Meerdal

Prijzen en beschikbaarheid

Limburgse Peel

Limburg, America

Limburgse Peel in America is een bungalowpark in de bossen van Noord-Limburg. Dit leuke en kindvriendelijke park ligt lekker rustig, midden in het Limburgse landschap.

In het kort: ca. 500 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Center Parcs

Limburgse Peel

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Limburg zoekt.