Over Limburgse Peel

Lees alles over dit vakantiepark in Limburg

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Limburgse Peel. Limburgse Peel is een vakantiepark in Limburg en is te vinden in de plaats America.

Impressie van Limburgse Peel in America, Limburg

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in America.

Informatie over Limburgse Peel

Limburgse Peel in America – Limburg – is een kindvriendelijk bungalowpark in de Limburgse bossen. Het park ligt in een rustige omgeving midden op het Limburgse platteland. Zowel op het park als in de directe omgeving is er genoeg te doen voor het hele gezin.

Op het park vermaakt jong en oud zich bijvoorbeeld in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Voor de jongste gasten is er een apart kindergedeelte in het zwembad. Verder vind je op het park verschillende horecavoorzieningen en sport- en spelfaciliteiten. Hier vind je een overzicht van alle voorzieningen op Limburgse Peel.

Fietsen en wandelen in de omgeving.

Het schitterende Limburgse landschap leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Ook zijn er leuke stadjes en dorpen in de omgeving die een bezoekje waard zijn. Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan Nationaal Park De Groote Peel.

Op vakantiepark Limburgse Peel vind je vakantiehuisjes voor 2 tot 8 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Voor liefhebbers van luxe zijn er speciale VIP-cottages met veel luxe extra’s.

Met een verblijf op park Limburgse Peel ben je er echt even helemaal uit. Of je nu lekker wilt ontspannen in of rondom je huisje, wilt genieten van de mooie omgeving of er af en toe even lekker op uit wilt. Jong en oud zullen zich zeker vermaken op dit mooi gelegen bungalowpark.

Op deze pagina vind je alle informatie over bungalowpark Limburgse Peel en een overzicht van de verschillende accommodaties.

Limburgse Peel boeken?

Wil je direct een verblijf op Limburgse Peel boeken? Ga dan naar de website van Center Parcs en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Limburgse Peel in America.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Limburgse Peel
Peelheideweg 25
5966 PJ America

Bekijk hier de ligging van Limburgse Peel.