Prijzen en beschikbaarheid

Het Meerdal

Het Meerdal in America – Limburg – is een mooi gelegen bungalowpark op het Limburgse platteland. Het park grenst aan een klein bos en aan het schitterende natuurgebied de Peel. Op en rondom het park is genoeg te doen voor jong en oud.

Op het bungalowpark vind je mooi gelegen vakantiehuisjes voor 2 tot 8 personen, in bijna alle accommodaties zijn ook huisdieren welkom. De Premium en VIP cottages zijn onlangs allemaal vernieuwd en weer helemaal van deze tijd. Je kan kiezen uit verschillende luxeniveaus en prijsklasses.

Heb je eens geen zin om te koken dan vind je op vakantiepark Het Meerdal verschillende horecavoorzieningen. Om lekker uit eten te gaan of om een snack voor thuis te halen. Verder vind je op het park een goed gesorteerde supermarkt en enkele winkeltjes.

Genoeg te beleven voor jong en oud.

Bungalowpark Het Meerdal heeft voorzieningen voor gasten van alle leeftijden. Iedereen zal zich volop vermaken in subtropsich zwemparadijs Aqua Mundo met een waterglijbaan van maar liefst 103 meter! Kinderen hebben de grootste pret in indoor speelparadijs Baluba. Verder vind je op het park tal van faciliteiten op het gebied van sport en spel.

In de omgeving van het vakantiepark kan je leuke uitstapjes doen voor volwassenen en kinderen. Enkele aanraders zijn natuurgebied De Peel, een bezoekje aan Venlo en attractiepark Toverland. Ook leent de omgeving zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Fietsen zijn te huur op het park.

Je leest het al, op vakantiepark Het Meerdal in Limburg ben je er even helemaal uit en zal je volop genieten. Op deze pagina vind je alle informatie over dit leuke vakantiepark in Limburg.

Het Meerdal boeken?

Wil je direct een verblijf op Het Meerdal boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Limburg. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Het Meerdal is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Het Meerdal
Laagheideweg 11
5966 PL America

routebeschrijving