Het Meerdal

Vakantiepark in America, Limburg

Het Meerdal in America is een kindvriendelijk bungalowpark in de buurt van Venlo. Het park ligt tegen een bos in het midden van het gezellige Limburgse platteland.

Impressie van Het Meerdal in America, Limburg

Op het vakantiepark zullen jong en oud zich vermaken. Er is een subtropisch zwemparadijs, een indoor speelparadijs en je vindt er meerdere sportmogelijkheden. Op het park liggen verschillende soorten cottages, een groot aantal is onlangs compleet vernieuwd. Geniet met elkaar van alle faciliteiten en de Limburgse natuur op vakantiepark Het Meerdal. Lees hier de uitgebreide omschrijving van Het Meerdal.

Accommodaties

2-persoons Original VIP Cottage type MD265

Luxe 2-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

opp: 44 m² - gelijkvloers - type: cottage - 1 badkamer - 1 toilet - honden toegestaan - sauna - apart toilet - bubbelbad - douche (rainshower) - magnetron - sauna - terras - tuinmeubilair - vaatwasser - luxeniveau: luxe - maximaal 2 personen - toon meer kenmerken - toon minder kenmerken

4-persoons Original Comfort Cottage type MD032

4-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

opp: 57 m² - gelijkvloers - type: cottage - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - honden toegestaan - openhaard - ligbad - magnetron - openhaard - terras - tuinmeubilair - luxeniveau: standaard - maximaal 4 personen

Kinderfaciliteiten: box aanwezig - camping-/kinderbedje aanwezig - kinderstoel aanwezig
- toon meer kenmerken - toon minder kenmerken

4-persoons Original Comfort Cottage type MD033

4-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

opp: 59 m² - gelijkvloers - type: cottage - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - honden toegestaan - openhaard - apart toilet - ligbad - magnetron - openhaard - terras - tuinmeubilair - luxeniveau: standaard - maximaal 4 personen

Kinderfaciliteiten: box aanwezig - camping-/kinderbedje aanwezig - kinderstoel aanwezig
- toon meer kenmerken - toon minder kenmerken

Bekijk alle accommodaties op Het Meerdal (15)

Faciliteiten

Klik op één van de bovenstaande opties om een overzicht van alle faciliteiten te bekijken. Om de faciliteiten per accommodatie te zien kan je hier een keuze maken uit alle soorten accommodaties.

Kenmerken

Het Meerdal is een vakantiepark van Center Parcs. Op het vakantiepark vind je ca. 620 accommodaties (totaal 15 soorten) tot maximaal 8 personen. In sommige acommodaties is bovendien je huisdier welkom. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van het park.

Kijk hier voor de overige kenmerken van Het Meerdal in Limburg.

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Adresgegevens

Het Meerdal
Laagheideweg 11
5966 PL America

Ben je benieuwd wat er in de omgeving van Het Meerdal is te doen? Bekijk dan snel de leuke tips die we voor je hebben verzameld zoals bijvoorbeeld Ballorig Venlo, Paardenmelkerij ‘t Vöske of een dagje Roermond.

Het Meerdal boeken?

Wil je direct een verblijf op Het Meerdal boeken? Ga dan naar de website van Center Parcs en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Het Meerdal in America.

Meer over dit vakantiepark

Vakantieparken in de omgeving

Kijk hier voor meer vakantieparken in Limburg.