Afbeelding bij veelgestelde vragen
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Veelgestelde vragen

Onderwerpen

Wat is zoozana.nl?

Het hoe, wat en waarom van zoozana.nl lees je op de pagina ‘over deze site‘. Daar kan je in detail lezen wat zoozana.nl precies is en waarom we deze site hebben gelanceerd.

Welke informatie vind ik op zoozana.nl?

Op zoozana.nl vind je uitgebreide informatie over vakantieparken in Nederland. Bij ieder bungalowpark vind je informatie over het park, de aanwezige faciliteiten, de verschillende soorten accommodaties en de omgeving. Nadat je een vakantiepark hebt gevonden kan je via de tabbladen bovenaan door alle informatie bladeren.

Welke vakantieparken vind ik op zoozana.nl?

Op dit moment hebben wij bijna 180 vakantieparken en ruim 1700 soorten accommodaties op onze site staan. Dit aantal zal de komende tijd alleen maar toenemen. Uiteindelijk willen wij een compleet overzicht van alle vakantieparken in Nederland bieden. Van de bekende organisaties als Landal GreenParks en CenterParcs tot de kleinere vakantieparken.

Ik mis een vakantiepark. Kan dat?

Ja, dat kan heel goed kloppen. Op dit moment hebben wij namelijk pas een deel van de vakantieparken in Nederland op de website staan. Wij zijn nog druk bezig met het inventariseren van alle vakantieparken en de daarbij behorende gegevens. In de loop der tijd zal het aanbod steeds completer worden.

Toch vinden wij dat onze website met het huidige aanbod al bestaansrecht heeft. Daarom hebben we besloten deze alvast te lanceren en in de komende tijd het aanbod uit te breiden.

Hoe komen jullie aan alle informatie?

Research… heel veel research. Wij hebben eigenlijk precies datgene gedaan wat jij normaal gesproken zou doen als je een vakantiepark in Nederland zoekt. We hebben alle sites van aanbieders bekeken, informatie verzameld, de plaatselijke VVV’s uitgeplozen en nog veel meer.

Al die informatie hebben wij in het jasje van zoozana.nl gegoten. In een hopelijk voor jou makkelijke en hapklare brok zodat je snel en eenvoudig een leuk vakantiepark kan vinden. En natuurlijk blijven wij druk bezig met het up to date houden van alle informatie en het toevoegen van nieuwe informatie.

Ik heb een fout gevonden, wat nu?

Oeps… dat is niet zo mooi. Als je ons even laat weten wat er niet klopt en waar dit staat dan passen wij dat zo snel mogelijk aan. Beloofd! Hier kan je contact met ons opnemen.

Wat kost het me als ik via jullie boek?

Je boekt een vakantiepark direct bij de aanbieder, wij verwijzen je alleen door via onze site. Je kan bij ons dus alleen maar zoeken, niet boeken. Daarom betaal je ook niets extra voor het gebruik van onze site.

Geen extra schakels, geen stiekeme kosten… duidelijker kunnen we het niet maken. Makkelijker trouwens wel, want op onze site vind je natuurlijk heel veel informatie waardoor het vinden van een vakantiepark een fluitje van een cent wordt.

Zijn jullie actief op social media?

Jazeker, wij zijn alweer een tijdje actief op Facebook. Hier houden we je op de hoogte van leuke acties, wedstrijden en andere nieuwtjes op het gebied van vakantieparken in Nederland. Het lijkt ons leuk als je ons ehhh… leuk vindt. Ga dus snel naar onze Facebookpagina Vakantieparken Nederland en ‘like ons’.

Waar komt de naam zoozana.nl vandaan?

Zoozana is een fantasienaam die wij erg leuk vonden klinken. Daarom hebben wij die naam al vele jaren geleden vastgelegd totdat het moment aanbrak waarop we er een leuke site op konden plaatsen. Omdat we de URL vakantieparkennederlandzoeken.nl de lading érg goed vonden dekken maar wel wat lang vonden besloten we zoozana.nl aan deze site te koppelen.

Uiteindelijk zal zoozana als overkoepelende naam voor meerdere sites worden gebruikt. Je kan dus allebei de adressen gebruiken om op deze website te komen en een leuk vakantiepark in Nederland te vinden.

Wat doe ik als ik toch nog een vraag heb?

Heb je toch nog een vraag die hier niet wordt beantwoord? Neem dan even contact met ons op en we zullen ons best doen om je zo goed mogelijk te helpen.