Vakantieparken in Nederland

Over Zoozana

Het hoe, wat en waarom van deze website

Zoek je een vakantiepark in Nederland? Dan ben je bij Zoozana aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen we je wat Zoozana nou precies is en waarom wij deze website zijn begonnen.

Wat is zoozana.nl?

Zoozana.nl is een site waar je vakantieparken kan zoeken, vakantieparken in Nederland om precies te zijn. Ja, we weten dat er andere sites zijn waar je dat kan doen. En ja, daar zullen vast ook wel handige sites tussen zitten. Maar toch hebben wij er voor gekozen om deze site te starten.

Wij denken namelijk dat het beter kan… en leuker.

Oh ja? En waarom dan wel?

Dat zullen we proberen uit te leggen, maar eerst zullen we even vertellen wie wij precies zijn. Zoozana.nl is een initiatief van Pixeltree BV, een kleine onderneming die zich volledig richt op het bedenken en exploiteren van internetconcepten.

En nu komt het… behalve ondernemers zijn wij namelijk ook ‘gewone mensen’. Nog sterker, gewone mensen die zelf regelmatig een vakantiepark bezoeken. En op een dag, en wel tijdens het zoeken naar een leuk vakantiepark, dachten wij ‘dat kan beter’.

Zoeken, zoeken, zoeken…

Wij vonden het namelijk erg lastig om een goede indruk van elk vakantiepark te krijgen. Wat voor soort huisjes zijn er, wat zijn de faciliteiten op het park en wat is er voor leuks in de omgeving te doen… allemaal informatie die wel te vinden was maar dan wel na goed zoeken.

Op de ene site vonden we dit makkelijk, op de andere site weer wat anders en op sommige sites vonden we eigenlijk niets makkelijk. Daarom hebben we alle informatie van heel veel vakantieparken verzameld, herschreven en zelf aangevuld met andere handige informatie. En het resultaat van al dat werk is deze site.

Handig, kost dat nog iets extra?

Nee, voor het gebruik van deze site betaal je helemaal niets. Als je een leuk vakantiepark in Nederland hebt gevonden klik je gewoon op de grote oranje knop met de tekst ‘bekijk de beschikbaarheid’ en je wordt doorgestuurd naar de aanbieder. Daar plaats je uiteindelijk je boeking en ook daar reken je uiteindelijk dus af.

Top! Nu wil ik een vakantiepark zoeken

Dat kan, en wel op heel veel manieren. Hmmm, nu overdrijven we een beetje… maar toch, het kan op vier verschillende manieren. Die vier manieren vind je bovenaan iedere pagina: zoeken op vakantiepark, bestemming, accommodatie en aanbieder.

Zo kan jij beginnen met zoeken naar wat jij het belangrijkst vindt. Zoek je een bepaald soort park, wil je juist een weekend weg naar een bepaalde provincie of heb je speciale wensen voor de accommodatie? Kies de juiste zoekmogelijkheid en je vindt dat ideale vakantiepark binnen no time.

Wil je eerst meer weten over deze site? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Meer informatie