Over Zoozana

Wij zijn Zoozana, het startpunt voor een vakantie in Nederland. We helpen je graag bij het vinden van een leuk vakantiepark in eigen land. Want wat is er nou fijner dan genieten van natuur, bos of strand. Er even lekker tussenuit met vrienden of familie. Voor een weekendje, een midweek of misschien wel een hele vakantie.

Waar je op andere sites lange lijsten met vakantieparken vindt gaan wij een stapje verder. Je vindt op Zoozana namelijk niet alleen de leukste vakantieparken in Nederland. We hebben ook nog eens allerlei extra informatie voor je verzameld. Over de parken zelf, of over alle voorzieningen. Maar bijvoorbeeld ook over alle soorten huisjes en wat er in de omgeving te doen is.

Zo hoef jij al deze informatie niet meer zelf te verzamelen. Dat hebben wij al voor je gedaan. En niet alleen voor de vakantieparken van grote organisaties. Ook voor Nederlandse vakantieparken van regionale en lokale aanbieders.

Liefhebbers

We zijn Zoozana begonnen omdat we zelf liefhebbers zijn van vakantieparken. Vooral met kinderen is een vakantiepark een heerlijke bestemming. Ze zijn vaak mooi gelegen en veel voorzieningen zijn aanwezig. Om te eten, te spelen of lekker van de omgeving te genieten.

Maar ook met familie of een groep vrienden is een vakantiepark ideaal. Je kan kiezen uit duizenden soorten vakantiehuizen. Van een comfortabele bungalow in het bos tot een luxe vakantiehuis met alles erop en eraan. Zelf zijn we dan ook regelmatig op een vakantiepark in Nederland te vinden. Vaak aan zee maar bijvoorbeeld ook op de Veluwe of in het hoge Noorden. In de loop der jaren hebben we alle provincies inmiddels gehad. En nog steeds genieten we volop van de mooie parken in Nederland.

Onze kracht

Omdat we zelf liefhebbers zijn denken we te weten wat belangrijk is. We hebben al deze informatie op een zo makkelijk mogelijke wijze gebundeld. Zo kan je op verschillende manieren een vakantiepark in Nederland vinden. Je kan kiezen per soort vakantiepark, op bestemming of bijvoorbeeld naar een speciaal vakantiehuis zoeken.

Daarnaast verzamelen we de leukste vakantiepark aanbiedingen voor je. Van voordelige last minute aanbiedingen tot aantrekkelijke vroegboek kortingen. Ook houden we je op de hoogte van leuke nieuwtjes over de Nederlandse vakantieparken. Wordt er een nieuw park of vernieuwd zwemparadijs geopend? Dan lees je dat bij ons.

Vind je vakantiepark

We hopen dat je met veel plezier gebruik zult maken van Zoozana. Of het nou gaat om het vinden van inspiratie of het boeken van een vakantiepark. Begin snel met zoeken door op de knop hieronder te klikken. Of kies voor een van de opties uit het menu bovenaan.

Vind je vakantiepark