Over Villapark Weddermeer

Lees alles over dit vakantiepark in Groningen

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Villapark Weddermeer. Villapark Weddermeer is een vakantiepark in Groningen en is te vinden in de plaats Wedde.

Impressie van Villapark Weddermeer in Wedde, Groningen

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Wedde.

Informatie over Villapark Weddermeer

Villapark Weddermeer in Wedde – Groningen – is een kleinschalig vakantiepark waar niemand zich hoeft te vervelen. Of je nu komt voor de rust en natuur, wil genieten van het strandje bij het recreatiemeer of op de fiets de omgeving wil verkennen… dit vakantiepark is van alle markten thuis.

Ook visliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen. Een groot aantal bungalows ligt aan het water met een eigen visvlonder. Aan het visrijke water is de liefhebber van vissport dus helemaal in zijn of haar element. Ook is het mogelijk te vissen in het recreatiemeer waar veel karper is te vinden, je dient dan wel een visvergunning te hebben en vooraf te reserveren.

Faciliteiten op het vakantiepark

Op Villapark Weddermeer vind je verschillende faciliteiten voor jong en oud. Er zijn verschillende speelmogelijkheden en behalve in het meer kan je ook zwemmen in het overdekte zwembad op het park. Verder zijn er verschillende sport- en spelmogelijkheden op het park te vinden.

Natuurlijk kan je ook een hapje eten op het vakantiepark, er zijn diverse horecavoorzieningen. En als je zelf wilt koken in je villa kan je de boodschappen bij de supermarkt op het park doen. Op het villapark kan je verder fietsen, waterfietsen, skelters en kano’s huren. Je ziet het, vervelen is niet nodig!

In de omgeving

Ook in de omgeving van Villapark Weddermeer is er van alles te doen en te beleven. Natuurlijk kan je er heerlijk wandelen en fietsen maar ook vanaf het water is de omgeving te bewonderen. Met een ‘peddel en pedaal tocht’ combineer je beide mogelijkheden tot een leuke belevenis.

Daarnaast zijn er leuke bezienswaardigheden in de omgeving van het park. Het vestingstadje Bourtange, het Veenkoloniaal Museum en Verkeerspark Assen zijn slechts enkele voorbeelden. Ook leuke steden als Assen, Emmen en Groningen zijn vanaf het vakantiepark per auto prima te bereiken.

Bungalows en villa’s aan het water

Op Villapark Weddermeer vind je bungalows en villa’s voor 4 tot 8 personen. Een groot aantal van de bungalows is aan het water gelegen, bij veel bungalows is bovendien een eigen visvlonder aanwezig. De accommodaties zijn natuurlijk voorzien van alle gemak. Zo vind je in iedere bungalow o.a. een compleet ingerichte keuken en een eigen terras met tuinmeubilair.

Als je je huisdier mee wilt nemen op vakantie of tijdens een weekend weg dan is dat mogelijk. In een groot aantal bungalows zijn honden toegestaan. Je ziet het, op Villapark Weddermeer moet je zeker een leuke accommodatie kunnen vinden.

Op vakantie naar Wedde?

Lijkt een vakantie in Wedde je wel wat? Lees dan verder en ontdek alles over de faciliteiten op het vakantiepark, de verschillende soorten bungalows en zie welke leuke uitstapjes in de omgeving mogelijk zijn.

Als je een geschikte bungalow of villa hebt gevonden kan je deze direct online boeken bij de aanbieder. Kijk dus snel verder en wie weet geniet ook jij binnenkort van een vakantie of weekend op Villapark Weddermeer in Wedde.

Villapark Weddermeer boeken?

Wil je direct een verblijf op Villapark Weddermeer boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Villapark Weddermeer in Wedde.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Villapark Weddermeer
Paviljoenweg 2
9698 XX Wedde

Bekijk hier de ligging van Villapark Weddermeer.