Over Villapark Schildmeer

Lees alles over dit vakantiepark in Groningen

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Villapark Schildmeer. Villapark Schildmeer is een vakantiepark in Groningen en is te vinden in de plaats Steendam.

Impressie van Villapark Schildmeer in Steendam, Groningen

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Steendam.

Informatie over Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer in Steendam – Groningen – is een klein vakantiepark dat aan het Schildmeer is gelegen. Door de vele watersportvoorzieningen en de jachthaven is dit vakantiepark erg populair bij liefhebbers van watersport. In het hoogseizoen is een sloep dan ook inbegrepen bij de huur van een villa op het park.

Ook voor liefhebbers van rust en natuur heeft Villapark Schildmeer genoeg te bieden. De oevers rond het meer zijn grotendeels natuurgebied en er zijn veel fietspaden rond het Schildmeer te vinden. Door het zandstrandje bij het Schildmeer zullen ook de jongste gasten zich geen moment vervelen.

Voorzieningen op Villapark Schildmeer

Op het vakantiepark vind je verschillende faciliteiten zoals sport- en spelmogelijkheden, een snackbar, een wasserette en een jachthaven. Ook is het mogelijk om sloepen, zeilboten en fietsen te huren op Villapark Schildmeer.

Naast het vakantiepark ligt een 9 holes golfbaan met een driving range. Hier kan je tijdens je verblijf op het park heerlijk een balletje slaan. Vanaf het zandstrand kan je bovendien lekker zwemmen in het Schildmeer. In de omgeving van het vakantiepark is bovendien een zwembad te vinden.

In de omgeving

In de omgeving van Villapark Schildmeer is er ook genoeg te zien en te doen. De mooie natuur nodigt uit tot lange wandelingen en mooie fietstochten. Een bezoekje aan de stad Appingedam is ook erg leuk, het stadje is per sloep te bereiken en heeft een mooi middeleeuws centrum.

Verder is Groningen vanaf het park prima bereikbaar en zijn er verschillende bezienswaardigheden in de omgeving van het park. Voor gasten van alle leeftijden zijn er dus genoeg leuke uitstapjes te maken.

Villa’s aan het water

Op Villapark Schildmeer vind je comfortabele villa’s voor 4 of 6 personen. Alle villa’s zijn aan het water gelegen en beschikken in het hoogseizoen over een eigen sloep. Als je ‘s ochtends wakker wordt is het Schildmeer het eerste dat je ziet, als dat geen mooi begin van de dag is!

Natuurlijk zijn de villa’s van alle gemakken voorzien. Zo beschikt iedere villa o.a. over een compleet uitgeruste keuken, een televisie en een terras met tuinmeubilair. Ook zijn in alle villa’s op het vakantiepark honden toegestaan.

Op vakantie naar het Schildmeer?

Lijkt een vakantie op Villapark Schildmeer je wel wat? Lees dan snel verder en ontdek alles over de omgeving, de verschillende villa’s op het park en de beschikbare faciliteiten. Als je een leuke villa hebt gevonden kan je deze direct online boeken bij de aanbieder.

We weten zeker dat jong en oud volop zullen genieten van een vakantie of weekend weg op dit leuke vakantiepark. We wensen je dus alvast een heerlijk verblijf toe als je kiest voor Villapark Schildmeer.

Villapark Schildmeer boeken?

Wil je direct een verblijf op Villapark Schildmeer boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Villapark Schildmeer in Steendam.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Villapark Schildmeer
Roegeweg 1
9629 PA Steendam

Bekijk hier de ligging van Villapark Schildmeer.