Vakantieparken in Nederland

Vakantieparken in Steendam

Vind de leukste bungalowparken in Steendam

Steendam is een klein dorp in Groningen, door de ligging aan het Schildmeer is het plaatsje vooral populair bij liefhebbers van watersport. Hier vind je de vakantieparken in Steendam.

1 vakantiepark in Steendam


Villapark Schildmeer in Steendam, Groningen

Villapark Schildmeer is een mooi vakantiepark aan de oever van het Schildmeer. Verken de provincie vanaf het water per sloep of geniet op de fiets van de prachtige omgeving.

ca. 36 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging bij een meer - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom Vakantieparken

Over Steendam

Steendam ligt aan het Schildmeer in de gemeente Slochteren. Je vindt bij Steendam verschillende recreatievoorzieningen zoals jachthavens, een zandstrand en horeca. Rond het meer kan je heerlijk fietsen over de fietspaden die deel uitmaken van het Rondje Schildmeer.

Een groot deel van de oevers rond het meer is natuurgebied. Steendam is dan ook niet alleen populair bij liefhebbers van watersport maar ook bij liefhebbers van rust en natuur.

Wat er allemaal in en rond Steendam en het Schildmeer is te doen kan je vinden bij de VVV Slochteren. Meer tips voor leuke uitstapjes in de omgeving vind je bij de uitgebreide informatie over de vakantieparken in Steendam.

Kijk hier voor nog veel meer vakantieparken in Groningen of bekijk hier alle plaatsen in Nederland.