Over Landal Natuurdorp Suyderoogh

Lees alles over dit vakantiepark in Groningen

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal Natuurdorp Suyderoogh. Landal Natuurdorp Suyderoogh is een vakantiepark in Groningen en is te vinden in de plaats Lauwersoog.

Impressie van Landal Natuurdorp Suyderoogh in Lauwersoog, Groningen

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Lauwersoog.

Informatie over Landal Natuurdorp Suyderoogh

Landal Natuurdorp Suyderoogh in Lauwersoog – Groningen – is een bungalowpark voor liefhebbers van watersport en natuur.  Dit vakantiepark naast het Lauwersmeer biedt alles voor een geslaagde vakantie. Zowel op het park als in de omgeving is er van alles te doen.

Varen vanaf de haven in Lauwersoog, wandelen of fietsen door Nationaal Park Lauwersmeer of wadlopen naar Schiermonnikoog zijn slechts een paar voorbeelden. Ook uitstapjes naar leuke steden als Groningen, Leeuwarden en zelfs Heerenveen behoren tot de mogelijkheden.

Wat is er te doen op en rond het park

Ook op vakantiepark Landal Natuurdorp Suyderoogh is er van alles te doen. Zo vind je er faciliteiten als een overdekt zwembad met apart peuterbad, enkele bowlingbanen en verschillende sport- en spelmogelijkheden. Natuurlijk zijn er ook verschillende speeltuintjes op het park te vinden.

Wil je er een dagje tussenuit dan is er ook in de omgeving van het bungalowpark van alles te doen. Kinderen zullen zich bijvoorbeeld prima vermaken bij DoeZoo Insektenwereld en de zeehondencrèche van Lenie ’t Hart. Ook voor andere gasten zijn er verschillende bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn.

Vrijstaande bungalows aan het water

Op Landal Natuurdorp Suyderoogh vind je mooie vrijstaande bungalows die deels aan het water liggen. Er zijn verschillende soorten bungalows voor 4 of 6 personen, deze liggen op ruime kavels en zijn voorzien van alle gemak en comfort.

Wie wat meer luxe wenst kan kiezen voor bijvoorbeeld een bungalow met sauna en zonnehemel. Voor gezinnen met kinderen is de speciale kinderbungalow een aanrader. In de meeste vakantiebungalows zijn huisdieren welkom.

Lijkt Landal Natuurdorp Suyderoogh je wat? Lees dan snel verder en bekijk de faciliteiten en verschillende soorten accommodaties op het park. Wie weet is Landal Suyderoogh wel jouw ideale bestemming voor een leuke vakantie in Groningen.

Landal Natuurdorp Suyderoogh boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Natuurdorp Suyderoogh boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Natuurdorp Suyderoogh in Lauwersoog.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Natuurdorp Suyderoogh
De Rug 3
9976 VT Lauwersoog

Bekijk hier de ligging van Landal Natuurdorp Suyderoogh.