Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Buitenplaats In Den Olden Bongerd

In de omgeving van Buitenplaats In Den Olden Bongerd kan je volop genieten van de prachtige natuur en leuke dorpjes. Maar er is nog veel meer te zien en te doen. Hieronder vind je een aantal hoogtepunten in de omgeving van het vakantiepark.

Nog veel meer tips voor uitstapjes in de omgeving vind je o.a. op de volgende websites: VVV Achterhoek, VVV Gelderland en VVV Doetinchem.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Buitenplaats In Den Olden Bongerd.

Met kinderen

Burgers’ Zoo

Burgers’ Zoo is een 45 hectare groot dierenpark in Arnhem. Je kan er o.a. door een overdekt tropisch regenwoud wandelen. Hier zie je vogels, reptielen en vliegende honden. Maar ook het koraalrif in Burgers’ Ocean is indrukwekkend. En zo is er binnen en buiten veel meer te ontdekken. Een groot deel van het dierenpark is overdekt. Handig bij slecht weer.

Ca. 81 km van het park

Burgers’ Zoo

Naar de website

De Spelerij in Dieren

De Spelerij in Dieren is een bijzondere plek. Je kan er van alles maken of lekker spelen. Maar het leukst is het natuurlijk om allebei te doen. Spelen in de Spelerij is uitdagend. Je moet alles zelf ontdekken en veel samenwerken met anderen. In de Uitvinderij ga je aan de slag met stoere materialen en machines. Lekker de handen uit de mouwen steken en zelf de mooiste dingen maken. Een heerlijk dagje bezig zijn voor jong en oud.

Ca. 64 km van het park

De Spelerij in Dieren

Naar de website

Speeltuin Megapret

Speeltuin Megapret is een grote speeltuin in Gelderland. In de binnenspeeltuin en buitenspeeltuin vermaken kinderen zich volop. Kinderen kunnen hier de hele dag rennen, klimmen en klauteren. Zowel binnen als buiten zijn er veel leuke speeltoestellen. Ook kan je er een potje midgetgolf spelen. En bij goed weer is de waterspeeltuin zeker een succes.

Ca. 15 km van het park

Speeltuin Megapret

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

Boswachterij Ruurlo

In Boswachterij Ruurlo kan je heerlijk wandelen.  Je vindt er o.a. Saksische boerderijen maar ook besloten weilanden en akkers. Centraal op het landgoed ligt Huize Ruurlo, tegenwoordig het gemeentehuis. Kasteel Ruurlo is nu de tweede lokatie van Museum More. Een museum in het teken van Modern Realisme.

Ca. 33 km van het park

Boswachterij Ruurlo

Naar de website

Landgoed Slangenburg

Landgoed Slangenburg is te vinden rondom Kasteel Slangenburg. Het kasteel zelf is een gastenhuis en niet vrij toegankelijk. Het ligt in de nabijheid van de abdij St. Willibrord. Het landgoed is openbaar en hier kan je heerlijk wandelen. Je ziet er o.a. bossen, akkers, vijvers en weilanden. Het lanenstelsel van Landgoed Slangenburg is uniek voor Nederland en Europa.

Ca. 33 km van het park

Landgoed Slangenburg

Naar de website

Movie Park Germany

Movie Park Germany is een groot pretpark in Duitsland. Het hele park staat volledig in het teken van film. Je vindt er o.a. veel attracties voor alle leeftijden. Van spectaculaire achtbanen tot een waterrit voor het hele gezin. Bovendien zijn er allerlei shows, stunts en een parade te zien. Tussendoor kan je terecht in een van de restaurants. Movie Park Germany is een heerlijke dag uit voor de hele familie. Maar natuurlijk ook erg leuk met een groep vrienden.

Ca. 62 km van het park

Movie Park Germany

Naar de website

Nederlands Openluchtmuseum

Beleef het dagelijks leven van vroeger met de historische huizen en boerderijen en de bewoners van toen.

Ca. 80 km van het park

Nederlands Openluchtmuseum

Naar de website

Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een groot familiepark in Duitsland. Het park is te vinden op het terrein van een oude kerncentrale. In Wunderland Kalkar vind je meer dan 40 attracties. Voor jong en oud. Het park is geschikt voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Maar ook voor oudere kinderen is er genoeg te beleven. Bij de toegang van het park zijn frietjes, softijs, frisdrank, koffie en thee onbeperkt inbegrepen.

Ca. 48 km van het park

Wunderland Kalkar

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Arnhem

Arnhem is een leuke stad voor een dagje uit. Je kan er heerlijk winkelen maar er is veel meer te doen. Zo zijn er diverse leuke musea voor alle leeftijden. Maar ook een bezoekje aan de dierentuin is een aanrader. Wandel door de stad en pak een terrasje of restaurant. In Arnhem hoeft niemand zich te vervelen.

Ca. 80 km van het park

Arnhem

Naar de website

Bronkhorst

Bezoek de kleinste stad van Nederland en maak een leuke wandeling.

Ca. 55 km van het park

Bronkhorst

Naar de website

Doetinchem

Bezoek 'het centrum van de Achterhoek' en wandel door dit gezellige stadje met leuke winkels en restaurants.

Ca. 40 km van het park

Doetinchem

Naar de website

Enschede

Een leuke stad met een gezellig horecaplein, groot winkelaanbod en een groot aantal restaurants en cafés.

Ca. 51 km van het park

Enschede

Naar de website

Zutphen

Zutphen is een gezellige hanzestad aan de IJssel. Het heeft een mooi historisch centrum met oude vestingwerken. Maar ook statige koopmanshuizen en schilderachtige hofjes. Je kan er heerlijk wandelen en winkelen. Ook zijn er gezellige restaurants en cafés. Beklim ook zeker eens de Wijnhuistoren voor een prachtig uitzicht.

Ca. 59 km van het park

Zutphen

Naar de website

Buitenplaats In Den Olden Bongerd boeken?

Wil je direct een verblijf op Buitenplaats In Den Olden Bongerd boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Gelderland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Buitenplaats In Den Olden Bongerd is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Buitenplaats In Den Olden Bongerd
Breukinkweg 3
7109 BX Winterswijk

routebeschrijving