Over Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Lees alles over dit vakantiepark in Gelderland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Buitenplaats In Den Olden Bongerd. Buitenplaats In Den Olden Bongerd is een vakantiepark in Gelderland en is te vinden in de plaats Winterswijk.

Impressie van Buitenplaats In Den Olden Bongerd in Winterswijk, Gelderland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Winterswijk.

Informatie over Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd in Winterswijk – Gelderland – is een klein en rustig vakantiepark midden in de natuur. Een verblijf op dit huisdiervrije vakantiepark staat garant voor een heerlijke vakantie in de natuur met alle rust en ruimte om je heen.

Ontdek de omgeving te voet of op de fiets en geniet van dit mooie stukje Gelderland. De vele fiets- en wandelpaden leiden je naar de mooiste plekjes en nodige uit tot lange tochten rondom het vakantiepark.

Voorzieningen in Winterswijk

Op Buitenplaats In Den Olden Bongerd zelf vind je weinig faciliteiten maar het leuke plaatsje Winterswijk is vlakbij gelegen. Hier vind je alle voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Supermarkten, restaurantjes en leuke winkeltjes bieden alles wat je wenst.

Ook de recreatiegebieden De Slingeplas en ‘t Hilgelo zijn in de nabijheid van het vakantiepark te vinden. Hier kan je terecht voor zwemmen, vissen, surfen en andere recreatiemogelijkheden.

Uitstapjes in de omgeving

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke uitstapjes in de omgeving te maken. Behalve Winterswijk liggen bijvoorbeeld ook de leuke plaatsen Doetinchem en Zutphen in de omgeving van het vakantiepark. En ook een uitstapje naar Duitsland behoort tot de mogelijkheden.

Je ziet het, behalve een schitterende natuurrijke omgeving heeft dit deel van Gelderland veel meer te bieden. Dit maakt Buitenplaats In Den Olden Bongerd een ideale uitvalsbasis voor dit deel van de regio.

Ruime vrijstaande bungalows

Op Buitenplaats In Den Olden Bongerd vind je vrijstaande bungalows voor 4 tot 6 personen. De bungalows zijn in privé-bezit en zijn comfortabel ingericht. Zo beschikt bijna iedere bungalow standaard over een flatscreen-tv, magnetron en tuinmeubilair. Na een dagje in de buitenlucht kan je nog even nagenieten op je eigen terras dat bij je bungalow te vinden is.

Op dit vakantiepark vind je alleen huisdiervrije accommodaties, wil je met je huisdier op vakantie dan kan je dus beter een andere vakantiepark kiezen. Voor alle anderen die uitkijken naar een vakantie in alle rust is Buitenplaats In Den Olden Bongerd wél een aanrader.

Ook op vakantie naar Gelderland?

Lijkt een vakantie in Gelderland je wel iets? Lees dan snel verder en ontdek alles over de soorten bungalows op dit vakantiepark en bekijk de leuke uitstapjes in de omgeving van Buitenplaats In Den Olden Bongerd. Als je een geschikte accommodatie hebt gevonden kan je deze direct boeken bij de aanbieder.

We wensen je alvast een heerlijk verblijf toe in dit leuke vakantiepark bij Winterswijk.

Buitenplaats In Den Olden Bongerd boeken?

Wil je direct een verblijf op Buitenplaats In Den Olden Bongerd boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Buitenplaats In Den Olden Bongerd in Winterswijk.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Buitenplaats In Den Olden Bongerd
Breukinkweg 3
7109 BX Winterswijk

Bekijk hier de ligging van Buitenplaats In Den Olden Bongerd.