Faciliteiten op Buitenplaats In Den Olden Bongerd

De voorzieningen op dit vakantiepark in Gelderland

Bekijk hier alle voorzieningen en faciliteiten op Buitenplaats In Den Olden Bongerd in Winterswijk. Zo zie je meteen wat dit vakantiepark in Gelderland allemaal te bieden heeft.

Impressie van Buitenplaats In Den Olden Bongerd in Winterswijk, Gelderland

Hou er wel rekening mee dat op een aantal vakantieparken niet alle voorzieningen het hele jaar door geopend zijn. Vooral bij een verblijf buiten het hoogseizoen kan dit het geval zijn. Meer informatie over de actuele openingstijden van de faciliteiten vind je op de website van het vakantiepark.

Voorzieningen en faciliteiten

Ben je benieuwd welke voorzieningen je kan verwachten op Buitenplaats In Den Olden Bongerd? Hieronder vind je een handig overzicht van alle faciliteiten van dit vakantiepark in Winterswijk. Zo weet je meteen of je op het vakantiepark uit eten kan, lekker kan zwemmen en welke andere voorzieningen er aanwezig zijn.

Sport- en spelfaciliteiten

  • Speeltuin(en)

Verhuurmogelijkheden

  • Fietsenverhuur

Parkfaciliteiten

  • Internet (Wi-Fi) gehele park (gratis)
  • Receptie op het park

Op het vakantiepark Buitenplaats In Den Olden Bongerd vind je weinig faciliteiten. Winterswijk ligt echter op een kleine 20 minuten fietsen, hier vind je alles wat je nodig hebt aan voorzieningen.

Buitenplaats In Den Olden Bongerd boeken?

Wil je direct een verblijf op Buitenplaats In Den Olden Bongerd boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Buitenplaats In Den Olden Bongerd in Winterswijk.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Buitenplaats In Den Olden Bongerd
Breukinkweg 3
7109 BX Winterswijk

Bekijk hier de ligging van Buitenplaats In Den Olden Bongerd.