Over Landgoed Ruwinkel

Lees alles over dit vakantiepark in Gelderland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landgoed Ruwinkel. Landgoed Ruwinkel is een vakantiepark in Gelderland en is te vinden in de plaats Scherpenzeel.

Impressie van Landgoed Ruwinkel in Scherpenzeel, Gelderland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Scherpenzeel.

Informatie over Landgoed Ruwinkel

Landgoed Ruwinkel in Scherpenzeel – Gelderland – is een kleinschalig rustig gelegen bungalowpark. Het vakantiepark ligt in de prachtige natuur van de Gelderse Vallei, net buiten Scherpenzeel.

Vanuit het park kan je schitterende wandeltochten en fietstochten maken door het Gelderse landschap. Ook leent het park zich uitstekend voor leuke uitstapjes in de omgeving.

Faciliteiten voor alle leeftijden.

Op Landgoed Ruwinkel vind je faciliteiten voor jong en oud. Zo is er op het park een overdekt zwembad met een apart kinderbadje, een sauna en een Romaans stoombad. Voor de kinderen is er verder een leuke dierenweide, een speeltuin en een midgetgolfbaan.

Natuurlijk vind je op het park ook verschillende horecavoorzieningen en een gezellig terras. De kinderen kunnen heerlijke pannenkoeken eten bij ‘Hans en Grietje’. Daarnaast zijn er op het park diverse sport- en spelfaciliteiten waardoor je je geen moment hoeft te vervelen.

Vrijstaande bungalows in de natuur.

Op bungalowpark Landgoed Ruwinkel liggen mooie vrijstaande cottages en bungalows voor 2 tot 10 personen. In de bungalows type 6D zijn bovendien huisdieren welkom. De bungalows zijn er in verschillende prijsklasses en luxeniveaus.

Voor grote families is er een mooie 10-persoons bungalow, voor gezinnen met jonge kinderen vind je op het park een speciale kinderbungalow. Je ziet het, voor ieder gezelschap is er wel een passende accommodatie te vinden.

Op deze pagina vind je alle informatie over Landgoed Ruwinkel en wat er in de omgeving van het park te doen is. Vind snel een geschikte accommodatie en kies voor een heerlijk verblijf op dit vakantiepark in Gelderland.

Landgoed Ruwinkel boeken?

Wil je direct een verblijf op Landgoed Ruwinkel boeken? Ga dan naar de website van Landgoed Ruwinkel en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Landgoed Ruwinkel in Scherpenzeel.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landgoed Ruwinkel
Ruwinkelseweg 11
3925 MC Scherpenzeel

Bekijk hier de ligging van Landgoed Ruwinkel.