2-persoons vrijstaand vakantiehuis

Landgoed Ruwinkel in Scherpenzeel, Gelderland

Vrijstaande 2-persoons vakantiewoning in Scherpenzeel, Gelderland. Deze 2-persoons vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, twee badkamers en twee toiletten. Kindvriendelijk.

Impressie van deze 2-persoons vakantiewoning op Landgoed Ruwinkel

De 2-persoons vakantiewoning is te vinden op Landgoed Ruwinkel. Landgoed Ruwinkel is een kleinschalig bungalowpark in de Gelderse Vallei. Dit leuke vakantiepark in Gelderland is rustig gelegen, net buiten Scherpenzeel. Hier vind je de volledige beschrijving van deze vakantiewoning.

Kenmerken van deze vakantiewoning

Bekijk alle kenmerken van deze vakantiewoning of controleer direct de beschikbaarheid van deze vakantiewoning in Gelderland.

Over het vakantiepark

Deze vakantiewoning is te vinden op Landgoed Ruwinkel. Landgoed Ruwinkel in Scherpenzeel – Gelderland – is een kleinschalig rustig gelegen bungalowpark. Het vakantiepark ligt in de prachtige natuur van de Gelderse Vallei, net buiten Scherpenzeel.

Ga naar de parkpagina van Landgoed Ruwinkel om alles te weten te komen over dit vakantiepark in Gelderland.

Faciliteiten op dit park

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Adresgegevens

Landgoed Ruwinkel
Ruwinkelseweg 11
3925 MC Scherpenzeel

Deze 2-persoons vakantiewoning boeken?

Wil je direct een verblijf in deze 2-persoons vakantiewoning op Landgoed Ruwinkel boeken? Ga dan naar de website van Landgoed Ruwinkel en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van deze vakantiewoning in Scherpenzeel.

Meer over deze accommodatie

Vakantieparken in de omgeving

Kijk hier voor meer vakantieparken in Gelderland.