Prijzen en beschikbaarheid

Landgoed Ruwinkel, Scherpenzeel

Landgoed Ruwinkel is een kleinschalig bungalowpark in de Gelderse Vallei. Dit leuke vakantiepark in Gelderland is rustig gelegen, net buiten Scherpenzeel.

Het park leent zich uitstekend voor leuke uitstapjes en fiets- en wandeltochten door de natuur. Ook leuke steden als Amersfoort en Apeldoorn zijn per auto goed te bereiken. Op Landgoed Ruwinkel vind je mooi gelegen brijstaande bungalows en cottages. Er zijn accommodaties voor 2 tot 10 personen. Op het vakantiepark vind je faciliteiten voor jong en oud.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landgoed Ruwinkel. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Gelderland.

Bijzonderheden

  • op de Veluwe
  • midden in de natuur
  • overdekt zwembad
  • dierenweide
  • pannenkoekenboerderij

In het kort

  • ca. 120 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • zelfstandig park (geen keten)

Vakantiehuizen

Op Landgoed Ruwinkel vind je vakantiehuizen voor 2 tot 10 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons vrijstaand chalet

Comfortabel 2-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken, één slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 36 m² - gelijkvloers - type: chalet - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 2 personen

2-persoons vrijstaand chalet

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons vrijstaand vakantiehuis

2-persoons vakantiewoning. Deze vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, twee badkamers en twee toiletten.

In het kort: opp: 103 m² - 2 etages - type: vakantiewoning - 1 slaapkamer - 2 badkamers - 2 toiletten - kindvriendelijk - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 2 personen

2-persoons vrijstaand vakantiehuis

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaand chalet

4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 36 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand chalet

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landgoed Ruwinkel.

Landgoed Ruwinkel
Scherpenzeel (Gelderland)

Adresgegevens

Landgoed Ruwinkel
Ruwinkelseweg 11
3925 MC Scherpenzeel

routebeschrijving

Landgoed Ruwinkel boeken?

Wil je direct een verblijf op Landgoed Ruwinkel boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Gelderland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landgoed Ruwinkel is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landgoed Ruwinkel:

Landal Amerongse Berg

Utrecht, Overberg

Landal Amerongse Berg is een rustig vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. Dit nieuwe vakantiepark grenst aan het bos en heeft een overdekt zwembad met apart peuterbadje.

In het kort: ca. 71 accommodaties - huisdieren welkom - luxe - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Amerongse Berg

Prijzen en beschikbaarheid

Landgoed Ginkelduin

Utrecht, Leersum

Landgoed Ginkelduin is een autovrij vakantiepark op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het park ligt midden in de natuur waardoor het in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen is.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Molecaten

Landgoed Ginkelduin

Prijzen en beschikbaarheid

Landgoed de Scheleberg

Gelderland, Lunteren

Landgoed de Scheleberg is een vakantiepark op de Veluwe. Het ligt midden in de bossen bij Lunteren. In een mooie omgeving waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Maar waar nog veel meer te beleven is. Voor jong en oud.

In het kort: ca. 400 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Topparken

Landgoed de Scheleberg

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Gelderland zoekt.