Omgeving van Landal Heihaas

Leuke uitstapjes rondom dit vakantiepark in Gelderland

Als je op vakantie gaat naar Gelderland wil je natuurlijk wel wat van de omgeving zien. Daarom hebben we een aantal leuke uitstapjes in de omgeving voor je verzameld.

Impressie van Landal Heihaas in Putten, Gelderland

We hebben deze tips onderverdeeld in uitstapjes voor gezinnen met kinderen, bezienswaardigheden en activiteiten en leuke plaatsen in de omgeving van Landal Heihaas in Putten. Zo heb je tijdens je verblijf op dit vakantiepark in Gelderland altijd wel iets te doen. Kijk hier voor alle voorzieningen op het vakantiepark zelf.

Uitstapjes in de omgeving van Landal Heihaas

In de omgeving van vakantiepark Landal Heihaas is er van alles te doen voor jong en oud. Wandel door de bossen, bezoek een museum of ga naar een leuke stad. Hier vind je een aantal hoogtepunten in de omgeving van het park. Kijk hier voor de exacte ligging van Landal Heihaas in Putten.

Uitjes voor gezinnen met kinderen

 • Dolfinarium - 12 km van het park
  Bekijk dolfijnen, walrussen, zeehonden en zeeleeuwen en bezoek spetterende shows.

 • Indianendorp Ermelo - 6 km van het park
  Een leuke speelweide met speeltoestellen voor de kinderen en een trimbaan voor de ouders, gratis speeltuin midden in de bossen van Ermelo.

 • Schateiland Zeumeren - 8 km van het park
  Het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland brengt je terug naar de tijden van verborgen schatten en piraterij, voor kinderen tot 12 jaar.

Activiteiten en bezienswaardigheden

 • Beeld en Geluid Experience - 30 km van het park
  Beleef de wereld van televisie, radio, film en muziek. Veel te zien en vooral te doen voor jong én oud.

 • Klimbos Ermelo - 6 km van het park
  Klim via één van de vier spectaculaire routes met een groot aantal hindernissen op een hoogte tot maar liefst 9 meter, vanaf 8 jaar.

 • Landgoed Schovenhorst - 1 km van het park
  Wandel door deze wonderebomenwereld en laat je verrassen door historische bomentuinen en moderne architectuur, bezoek zeker de Bostoren!

 • Oude Ambachten & Speelgoed Museum - 9 km van het park
  Leuk museum in Barneveld met oude ambachten en speelgoed van vroeger, voor kinderen is er een speelhoek met verschillende attracties.

 • Sauna Drôme - 4 km van het park
  Veel saunafaciliteiten, een beautycenter, heerlijke massages en zonneweiden met ligbedden... kortom, laat je lekker verwennen in een sfeervolle omgeving.

Leuke plaatsen in de omgeving

 • Apeldoorn - 24 km van het park
  Gezellige stad met een uniek karakter, aanrader is Paleis het Loo.

 • Hilversum - 30 km van het park
  Dé mediastad van Nederland met een klein maar gezellig winkelcentrum.

 • Putten - 2 km van het park
  Gezellig dorpje met leuke winkels, restaurants en terrassen met op woensdagochtend een markt op het Kerkplein en Fontanusplein.

Let op: de vermelde afstanden zijn indicatief, de daadwerkelijk af te leggen afstand kan afwijken. Klik op de afstand voor een actuele routebeschrijving.

Meer leuke tips voor uitjes in de omgeving vind je bij de VVV Putten en de VVV Veluwe. Heb je zelf nog leuke ideeën dan horen we die graag van je.

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Landal Heihaas boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Heihaas boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Heihaas in Putten.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Heihaas
Voorthuizerstraat 75
3881 SE Putten

Bekijk hier de ligging van Landal Heihaas.