Over Landal De Veluwse Hoevegaerde

Lees alles over dit vakantiepark in Gelderland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal De Veluwse Hoevegaerde. Landal De Veluwse Hoevegaerde is een vakantiepark in Gelderland en is te vinden in de plaats Putten.

Impressie van Landal De Veluwse Hoevegaerde in Putten, Gelderland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Putten.

Informatie over Landal De Veluwse Hoevegaerde

Landal De Veluwse Hoevegaerde in Putten – Gelderland – is een kleinschalig bungalowpark. Het park ligt in een rustige omgeving en grenst aan uitgestrekte heidevelden en een bos. Dit vakantiepark is erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur.

In de omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen. Ook vind je in de omgeving van het vakantiepark leuke dorpjes en steden. Op het park vind je o.a. een verwarmd openlucht-zwembad, een speeltuin en een kleine dierenweide.

Vakantieplezier voor alle leeftijden

Op vakantiepark Landal De Veluwse Hoevegaerde zullen jong en oud zich vermaken. Het park heeft verschillende faciliteiten voor alle leeftijden. Voor de kinderen is er een zwembad, een dierenweide en een speeltuin. Bij de receptie zijn leuke spelletjes te huur.

Voor sportieve gasten zijn er verschillende sport- en spelfaciliteiten zoals tennisbanen en een sportveld. Verder vind je op het park een gezellige bistro waar je ook maaltijden af kunt halen.

Vrijstaande bungalows en hoeves

Op Landal De Veluwse Hoevegaerde staan vrijstaande bungalows en mooie hoeves met een rieten dak. Je kan kiezen uit accommodaties voor 2 tot 6 personen in verschillende prijsklasses en luxeniveaus. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en vanaf je terras kijk je uit over de heidevelden.

Ben je op zoek naar een wat kleiner vakantiepark in een mooie omgeving dan is De Veluwse Hoevegaerde zeker wat voor jou. Lees snel meer over het park en de accommodaties en kies voor een leuke vakantie op De Veluwe in Gelderland.

Landal De Veluwse Hoevegaerde boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Veluwse Hoevegaerde boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal De Veluwse Hoevegaerde in Putten.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal De Veluwse Hoevegaerde
Krachtighuizerweg 38
3881 PD Putten

Bekijk hier de ligging van Landal De Veluwse Hoevegaerde.