Prijzen en beschikbaarheid

Landal De Veluwse Hoevegaerde

Landal De Veluwse Hoevegaerde in Putten – Gelderland – is een kleinschalig bungalowpark. Het park ligt in een rustige omgeving en grenst aan uitgestrekte heidevelden en een bos. Dit vakantiepark is erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur.

In de omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen. Ook vind je in de omgeving van het vakantiepark leuke dorpjes en steden. Op het park vind je o.a. een verwarmd openlucht-zwembad, een speeltuin en een kleine dierenweide.

Vakantieplezier voor alle leeftijden

Op vakantiepark Landal De Veluwse Hoevegaerde zullen jong en oud zich vermaken. Het park heeft verschillende faciliteiten voor alle leeftijden. Voor de kinderen is er een zwembad, een dierenweide en een speeltuin. Bij de receptie zijn leuke spelletjes te huur.

Voor sportieve gasten zijn er verschillende sport- en spelfaciliteiten zoals tennisbanen en een sportveld. Verder vind je op het park een gezellige bistro waar je ook maaltijden af kunt halen.

Vrijstaande bungalows en hoeves

Op Landal De Veluwse Hoevegaerde staan vrijstaande bungalows en mooie hoeves met een rieten dak. Je kan kiezen uit accommodaties voor 2 tot 6 personen in verschillende prijsklasses en luxeniveaus. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en vanaf je terras kijk je uit over de heidevelden.

Ben je op zoek naar een wat kleiner vakantiepark in een mooie omgeving dan is De Veluwse Hoevegaerde zeker wat voor jou. Lees snel meer over het park en de accommodaties en kies voor een leuke vakantie op De Veluwe in Gelderland.

Landal De Veluwse Hoevegaerde boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Veluwse Hoevegaerde boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Gelderland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal De Veluwse Hoevegaerde is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal De Veluwse Hoevegaerde
Krachtighuizerweg 38
3881 PD Putten

routebeschrijving