Prijzen en beschikbaarheid

Landgoed de Scheleberg

Landgoed de Scheleberg is een mooi vakantiepark op de Veluwe. Gelegen midden in de bossen bij Lunteren. Een heerlijke omgeving om te wandelen en te fietsen. Je vindt in de omgeving de mooiste routes. Maar er zijn ook genoeg andere dingen in de omgeving te doen.

Je kan op Landgoed de Scheleberg iedere dag aankomen en vertrekken. Je bepaalt dus zelf wanneer je verblijf begint en eindigt. Alleen tijdens de bouwvak is dit niet mogelijk. Ook mag je naar dit vakantiepark met je hond. Deze is welkom in de meeste vakantiehuizen.

Voorzieningen op Landgoed de Scheleberg

Je vindt op Landgoed de Scheleberg alles wat je nodig hebt. Een verwarmd openluchtzwembad bijvoorbeeld. Met ligweide en parasols, heerlijk bij mooi weer. Maar ook sport- en speelvelden, speeltuinen en animatie tijdens het hoogseizoen. Wil je lekker uit eten? Dan kan je terecht op het restaurant bij het park. En haal je liever iets af? Dan is er een snackbar aanwezig. Ook biedt het park een broodjesservice, lekker bij het ontbijt.

Wil je barbecuën? Maak dan gebruik van de BBQ-service. Een compleet pakket wordt bij je vakantiehuisje bezorgd. Je kan kiezen uit verschillende pakketten. Vlees, vis of vegetarisch. Ook een barbecue wordt verzorgd. Je boekt deze service tijdens het reserveren of bij de receptie op het park.

In de omgeving

Op Landgoed de Scheleberg kom je niets tekort. Maar ook de omgeving van Landgoed de Scheleberg biedt veel mogelijkheden. Behalve wandelen en fietsen is er veel meer te doen. Bezoek leuke steden en dorpjes tijdens een dagje uit. Ede en Otterlo liggen bijvoorbeeld vlakbij. Ook wat grotere plaatsen als Arnhem en Apeldoorn zijn goed te bereiken. En wil je een dagje winkelen? Dan is Veenendaal een aanrader.

Liefhebbers van cultuur kunnen naar diverse musea. Het Kröller-Müller Museum en het Openluchtmuseum in Arnhem bijvoorbeeld. En ook de mooie natuurgebieden zijn een bezoek waard. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt bijna om de hoek. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van Lunteren.

Vakantiehuizen

Op Landgoed de Scheleberg vind je vrijstaande vakantiehuizen. Geschikt voor 4 tot 8 personen. In de meeste vakantiehuizen mag je hond mee. Je kan kiezen voor extra luxe huizen. Bijvoorbeeld met sauna en jacuzzi. Heerlijk om even bij t ekomen na een dag in de buitenlucht. De vakantiehuizen zijn modern en compleet ingericht. Lekker voor een weekend weg of een vakantie in Gelderland.

Lees dus snel verder om alles te weten te komen over Landgoed de Scheleberg. Bekijk de verschillende soorten vakantiehuizen. Ontdek alle voorzieningen van het park. En zie wat er allemaal in de omgeving is te doen. We hebben alles voor je op een rijtje gezet. Heb je een leuk vakantiehuis op Landgoed de Scheleberg gevonden? Dan kan je deze rechtstreeks boeken bij de aanbieder.

Landgoed de Scheleberg boeken?

Wil je direct een verblijf op Landgoed de Scheleberg boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Gelderland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landgoed de Scheleberg is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landgoed de Scheleberg
Immenweg 15
6741 KP Lunteren

routebeschrijving