Recreatiecentrum De Bosgraaf

Vakantiepark in Lieren, Gelderland

De Bosgraaf is een camping waar ook chalets en trekkershutten te huur zijn. Op het park vind je een verwarmd zwembad met een 30 meter lange glijbaan en faciliteiten voor jong en oud.

Impressie van Recreatiecentrum De Bosgraaf in Lieren, Gelderland

Dit mooie vakantiepark ligt aan de rand van natuurgebied de Loenermark en op korte afstand van gezellige plaatsen. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen en leuke uitstapjes maken in de omgeving. De Bosgraaf heeft behalve accommodaties tot 6 personen ook een camping met ruime en comfortabele staanplaatsen. Lees hier de uitgebreide omschrijving van Recreatiecentrum De Bosgraaf.

Accommodaties

4-persoons trekkershut

4-persoons blokhut. Deze blokhut beschikt o.a. over een keuken, een gedeelde woon-/slaapkamer.gedeelde sanitaire faciliteiten

opp: 12 m² - gelijkvloers - type: blokhut - huisdiervrij - vrijstaand - vrijstaand - maximaal 4 personen

5-persoons vrijstaand chalet

5-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een toilet.

opp: 30 m² - gelijkvloers - type: chalet - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - vrijstaand - douche - terras - tuinmeubilair - vrijstaand - luxeniveau: standaard - maximaal 5 personen - toon meer kenmerken - toon minder kenmerken

6-persoons vrijstaand chalet

Comfortabel 6-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een toilet.

opp: 32 m² - gelijkvloers - type: chalet - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - vrijstaand - douche - magnetron - terras - tuinmeubilair - vrijstaand - luxeniveau: comfort - maximaal 6 personen - toon meer kenmerken - toon minder kenmerken

Bekijk alle accommodaties op Recreatiecentrum De Bosgraaf (3)

Faciliteiten

Klik op één van de bovenstaande opties om een overzicht van alle faciliteiten te bekijken. Om de faciliteiten per accommodatie te zien kan je hier een keuze maken uit alle soorten accommodaties.

Kenmerken

Recreatiecentrum De Bosgraaf is een vakantiepark van Ardoer.com. Op het vakantiepark vind je 3 verschillende soorten accommodaties tot maximaal 6 personen. De accommodaties op Recreatiecentrum De Bosgraaf zijn huisdiervrij. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van het park.

Kijk hier voor de overige kenmerken van Recreatiecentrum De Bosgraaf in Gelderland.

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Adresgegevens

Recreatiecentrum De Bosgraaf
Kanaal Zuid 444
7364 CB Lieren

Ben je benieuwd wat er in de omgeving van Recreatiecentrum De Bosgraaf is te doen? Bekijk dan snel de leuke tips die we voor je hebben verzameld zoals bijvoorbeeld Ballorig Zutphen, Veluwse Stoomtrein Maatschappij of een dagje Arnhem.

Recreatiecentrum De Bosgraaf boeken?

Wil je direct een verblijf op Recreatiecentrum De Bosgraaf boeken? Ga dan naar de website van Ardoer.com en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Recreatiecentrum De Bosgraaf in Lieren.

Meer over dit vakantiepark

Vakantieparken in de omgeving

Kijk hier voor meer vakantieparken in Gelderland.