Prijzen en beschikbaarheid

Landal De Vlinderhoeve, Kring van Dorth

Landal De Vlinderhoeve is een nieuw vakantiepark. Het ligt op de grens van Gelderland en Overijssel, in een landelijke omgeving. In de omgeving kan je heerlijk fietsen en wandelen. Maar er is ook genoeg anders te doen.

Op het vakantiepark vind je mooie bungalows voor 4 tot 6 personen. Deze zijn voorzien van alle comfort en gemak. Een aantal van de vakantiehuizen ligt aan het water. Omdat het park nog in aanbouw is ontbreken nog voorzieningen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal De Vlinderhoeve. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Gelderland.

Bijzonderheden

  • op de grens van Gelderland en Overijssel
  • bungalows aan het water
  • gelegen in de natuur
  • fietsverhuur
  • nieuw park in aanbouw

In het kort

  • ca. 55 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal De Vlinderhoeve vind je vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen.

4-persoons vrijstaand vakantiehuis 4C

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 60 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - Nespresso - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand vakantiehuis 4C

Prijzen en beschikbaarheid

4- tot 6-persoons vrijstaand vakantiehuis 4-6C

Comfortabele 6-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 70 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - Nespresso - maximaal 6 personen

4- tot 6-persoons vrijstaand vakantiehuis 4-6C

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal De Vlinderhoeve.

Landal De Vlinderhoeve
Kring van Dorth (Gelderland)

Adresgegevens

Landal De Vlinderhoeve
Bathmenseweg 7
7216 PB Kring van Dorth

routebeschrijving

Landal De Vlinderhoeve boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Vlinderhoeve boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Gelderland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal De Vlinderhoeve is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal De Vlinderhoeve:

Landal Twenhaarsveld

Overijssel, Holten

Landal Twenhaarsveld is een autovrij bungalowpark aan de voet van de Holterberg. Dit bosrijke vakantiepark is een ideaal vertrekpunt voor wandel-, fiets- en huifkartochten door Twente.

In het kort: ca. 278 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Twenhaarsveld

Prijzen en beschikbaarheid

Recreatiecentrum De Bosgraaf

Gelderland, Lieren

De Bosgraaf is een camping waar ook chalets en trekkershutten te huur zijn. Op het park vind je een verwarmd zwembad met een 30 meter lange glijbaan en faciliteiten voor jong en oud.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdiervrij park - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Ardoer

Recreatiecentrum De Bosgraaf

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Overijssel, Haarle

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg is een bungalowpark in een bosrijke omgeving. Op het park vind je faciliteiten voor jong en oud zoals een overdekt zwembad en speeltuintjes.

In het kort: ca. 200 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Gelderland zoekt.