Over Landal Miggelenberg

Lees alles over dit vakantiepark in Gelderland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal Miggelenberg. Landal Miggelenberg is een vakantiepark in Gelderland en is te vinden in de plaats Hoenderloo.

Impressie van Landal Miggelenberg in Hoenderloo, Gelderland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Hoenderloo.

Informatie over Landal Miggelenberg

Landal Miggelenberg in Hoenderloo – Gelderland – is een heerlijk vakantiepark midden in het bos. Op dit bungalowpark op de Veluwe kan je volop genieten van de natuur en de bewoners van het bos. Vanuit je vakantiebungalow stap je letterlijk zo de natuur in.

De bungalows op het park zijn ver uit elkaar gelegen waardoor je alle rust hebt. Je kan lekker genieten bij je huisje, gebruik maken van de faciliteiten op het park of een leuk uitstapje maken in de omgeving.

Van alles te beleven voor jong en oud.

Op Landal Miggelenberg vind je tal van faciliteiten voor alle leeftijden. Voor de kinderen is er Het Avonturenhof, een speelterrein waar ze zich helemaal uit kunnen leven. Ook is er het Palenbos waar ze lekker kunnen klimmen. Verder vind je op het park o.a. een dierenweide, speeltuintjes en andere sport- en spelfaciliteiten.

Jong en oud zullen zich vermaken in het overdekte zwembad of op de bowlingbanen. Natuurlijk zijn er op Landal Miggelenberg ook verschillende horecavoorzieningen en een supermarkt te vinden. Wil je er een dagje tussen uit? Ook in de omgeving van het vakantiepark is er genoeg te beleven.

Mooie vakantiebungalows midden in het bos.

De bungalows op Landal Miggelenberg liggen midden in het bos en ver uit elkaar. In en rondom je bungalow kom je dus volledig tot rust. Op het park vind je bungalows voor 4 tot 18 personen in verschillende prijsklasses en met verschillende luxeniveaus.

Zo zijn er luxe bungalows met een sauna en zonnebank en groepsaccommodaties voor 18 personen. De bungalows zijn voorzien van alle gemak en comfort die je gewend bent van thuis.

Bekijk snel alle informatie over de beschikbare faciliteiten en accommodaties op Landal Miggelenberg en boek een leuke vakantie op dit bungalowpark in Gelderland.

Landal Miggelenberg boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Miggelenberg boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Miggelenberg in Hoenderloo.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Miggelenberg
Miggelenbergweg 65
7351 BP Hoenderloo

Bekijk hier de ligging van Landal Miggelenberg.