Prijzen en beschikbaarheid

Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo in Hoenderloo – Gelderland – is een bosrijk vakantiepark dat midden op de Veluwe ligt. Het vakantiepark is erg mooi gelegen en leent zich uitstekend voor lange fietstochten en mooie wandelingen in de omgeving.

Door de verschillende faciliteiten op het vakantiepark is er ook voor kinderen van alles te doen. Bungalowpark Hoenderloo is zowel geschikt voor liefhebbers van natuur en rust als voor gezinnen met kinderen.

Van alles te doen voor jong en oud

Op Bungalowpark Hoenderloo vind je faciliteiten voor jong en oud. Zo ligt er op het park een mooi verwarmd zwembad, dit openluchtzwembad is met een verschuifbare overkapping ook overdekt te maken.

Voor kinderen is het Tarzandorp een aanrader, in dit leuke speelpark vind je klim- en speeltoestelklen, een springkussen en een zandbak. Natuurlijk zijn er ook verschillende horecavoorzieningen op het vakantiepark te vinden.

Ook in de omgeving van het vakantiepark is er van alles te beleven. Door de ligging tussen Arnhem en Apeldoorn zijn er veel leuke uitstapjes in de omgeving van Bungalowpark Hoenderloo te maken. Bezoek leuke steden, geniet van de prachtige natuur of bezoek een van de vele bezienswaardigheden. Vanuit dit vakantiepark kan je echt alle kanten op.

Vrijstaande bungalows in de natuur

Op Bungalowpark Hoenderloo vind je ruime vrijstaande bungalows voor 4 tot 6 personen. De accommodaties zijn voorzien van alle comfort en gemak waardoor je na een dag in de buitenlucht even lekker bij kan komen. Bij iedere bungalow vind je o.a. een terras met tuinmeubilair waar het goed toeven is. Voor wat extra comfort kan je ook kiezen voor een bungalow met sauna, als dat geen genieten is.

Elke bungalow beschikt standaard over een volledig uitgeruste keuken, een tv en centrale verwarming. De auto kan worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats. Tijdens aankomts en vertrek mag de auto wel bij de bungalow worden geparkeerd voor het in- en uitladen van de bagage.

Ook op vakantie in Gelderland?

Lijkt een vakantie in Gelderland je wel wat? Dan is Bungalowpark Hoenderloo misschien wel jouw vakantiepark! Lees snel verder en ontdek alles over de faciliteiten op het park, de verschillende soorten bungalows en leuke uitstapjes in de omgeving.

Als je een leuke accommodatie op dit vakantiepark hebt gevonden kan je deze direct online boeken. Kijk dus snel verder en lees alles over Bungalowpark Hoenderloo in Gelderland.

Bungalowpark Hoenderloo boeken?

Wil je direct een verblijf op Bungalowpark Hoenderloo boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Gelderland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Bungalowpark Hoenderloo is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Bungalowpark Hoenderloo
Krimweg 140
7351 TM Hoenderloo

routebeschrijving