Prijzen en beschikbaarheid

Park De Leemkule

Molecaten Park De Leemkule in Hattem – Gelderland – is een prachtig gelegen vakantiepark in de noordoostelijke punt van de Veluwe. Het park ligt tussen de naald- en loofbossen waar regelmatig wilde zwijnen en reeën te zien zijn. Kortom, een ideale bestemming voor liefhebbers van rust en natuur.

Maar De Leemkule heeft meer te bieden. Zo vind je op het vakantiepark een binnen- en buitenzwembad en verschillende sport- en spelmogelijkheden. Ook gezinnen met kinderen zullen zich op De Leemkule dus helemaal thuis voelen.

Faciliteiten op Park De Leemkule

Op Molecaten Park De Leemkule vind je verschillende faciliteiten om je verblijf tot een succes te maken. Naast de zwembaden met apart peuterbad vind je op het park een groot speelveld, een dierenweide en leuke speeltoestellen. Volop vermaak voor gasten van alle leeftijden dus.

In het gezellige restaurant kan je terecht voor een drankje, een lekkere hap of bijvoorbeeld een potje biljart. Ook is er een snackbar op het park te vinden voor als je eens niet zelf wilt koken. Voor de dagelijkse boodschappen is er een kleine supermarkt op De Leemkule aanwezig.

In de omgeving van De Leemkule

Voor jong en oud is er van alles te doen in de omgeving van Molecaten Park De Leemkule. Prachtige natuur, gezellige steden, attractieparken en dierentuinen? Je vindt het allemaal in de omgeving van het vakantiepark. Ideaal voor een leuk dagje uit en om Gelderland te verkennen.

Natuurliefhebbers zullen tijd tekort komen om al het moois rondom het park te bekijken. In de mooie loof- en naaldbossen kan je uren wandelen en fietsen zonder iemand tegen te komen. Of het moet een ree of wild zwijn zijn, de vaste bewoners van de bossen in de nabijheid van De Leemkule.

Er zijn verschillende natuurgebieden in de regio te vinden die prima bereikbaar zijn vanaf het park. Met de vele wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving zal je tijd tekort komen. Gelukkig ben je altijd welkom als je een keertje terug wilt komen op het vakantiepark.

Rietgedekte bungalows en een camping

Op Molecaten Park De Leemkule vind je een gezellige camping en rustieke rietgedekte bungalows voor 2 tot 12 personen. De bungalows zijn vrijstaand en voorzien van alle gemak en comfort die je wenst. Zo zijn een ingerichte keuken, een badkamer en een privé-terras met tuinmeubilair standaard aanwezig. Op dit huisdiervrije vakantiepark zijn honden niet toegestaan op het park en in de accommodaties.

Ook is er een camping op het terrein te vinden (waar je eventueel een Pipo-wagen kan huren) en een grote groepsaccommodatie voor maximaal 100 personen. Dit maakt Park De Leemkule ook een ideale bestemming voor vakanties, studies of bijvoorbeeld werkweken in groepsverband.

Ook naar Molecaten Park De Leemkule?

Lijkt een verblijf op Park De Leemkule je wel iets? Lees dan verder en kom alles te weten over de omgeving, de faciliteiten en de verschillende soorten accommodaties op het park. We hebben alle informatie voor je verzameld en overzichtelijk voor je neergezet.

Als je een passende accommodatie hebt gevonden kan je deze direct boeken bij Molecaten, de aanbieder van het park. Park De Leemkule is een ideale bestemming voor een vakantie of lang weekend weg op de Veluwe. Zowel natuurliefhebbers als gezinnen zullen volop genieten op dit leuke vakantiepark in Gelderland.

Park De Leemkule boeken?

Wil je direct een verblijf op Park De Leemkule boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Gelderland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Park De Leemkule is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Park De Leemkule
Leemkuilen 6
8051 PW Hattem

routebeschrijving