Prijzen en beschikbaarheid

Park De Leemkule, Hattem

Park De Leemkule is een sfeervol vakantiepark in de bossen op de Veluwe. Het park heeft een binnen- en buitenzwembad en biedt een groot aantal fiets- en wandelmogelijkheden.

Zowel liefhebbers van natuur als gezinnen met kinderen zullen zich volop vermaken op dit rustieke vakantiepark. Op het park en in de omgeving is er van alles te doen voor jong en oud. Op Molecaten Park De Leemkule vind je een gezellige camping en rietgedekte bungalows tot maximaal 12 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Park De Leemkule. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Gelderland.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • beauty en wellness
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 100 accomodaties
  • huisdiervrij vakantiepark
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur, in het bos
  • aangeboden door Molecaten

Vakantiehuizen

Op Park De Leemkule vind je vakantiehuizen voor 2 tot 100 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons vrijstaande bungalow type Petrea

Comfortabele 2-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 30 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 2 personen

2-persoons vrijstaande bungalow type Petrea

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons vrijstaande luxe bungalow type Vuursteen

Luxe 2-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 38 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - sauna - maximaal 2 personen

2-persoons vrijstaande luxe bungalow type Vuursteen

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande bungalow type Hanze

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 51 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande bungalow type Hanze

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Park De Leemkule.

Park De Leemkule
Hattem (Gelderland)

Adresgegevens

Park De Leemkule
Leemkuilen 6
8051 PW Hattem

routebeschrijving

Park De Leemkule boeken?

Wil je direct een verblijf op Park De Leemkule boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Gelderland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Park De Leemkule is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Park De Leemkule:

Bungalowpark De Koerberg

Gelderland, Heerde

Bungalowpark De Koerberg is een gezellig vakantiepark op de Veluwe. Dit familiepark is erg mooi gelegen bij een bos en beschikt o.a. over een openluchtzwembad.

In het kort: onbekend aantal accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Molecaten

Bungalowpark De Koerberg

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Landgoed ’t Loo

Gelderland, ’t Loo-Oldebroek

Landal Landgoed 't Loo is een mooi vakantiepark met een recreatieplas óp het park. Het bungalowpark ligt vlak bij 't Loo-Oldebroek, aan de rand van de natuur op de Veluwe.

In het kort: ca. 365 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Landgoed ’t Loo

Prijzen en beschikbaarheid

Bospark De Schaapskooi

Gelderland, Epe

Bospark De Schaapskooi is een rustig en autovrij vakantiepark op de Veluwe. Op het vakantiepark vind je o.a. een overdekt zwembad met apart peuterbad en een compleet speelkasteel.

In het kort: ca. 198 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Bospark De Schaapskooi

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Gelderland zoekt.