Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi in Wissel/Epe – Gelderland – is een autovrij vakantiepark dat mooi is gelegen bij de Veluwe. Dit rustige vakantiepark is erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. In de omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen over de Veluwe.

Maar ook voor gezinnen met jonge kinderen is Bospark De Schaapskooi een aanrader. Zo vind je op het vakantiepark een overdekt zwembad met een apart peuterbad en een heerlijk speelkasteel. Zowel kleine als de wat oudere gasten zullen zich dus geen moment vervelen.

Faciliteiten voor jong en oud

Op Bospark De Schaapskooi vind je verschillende faciliteiten voor alle leeftijden. Behalve het overdekte zwembad en het speelkasteel vind je op het vakantiepark verschillende sport- en spelfaciliteiten en horecavoorzieningen.

In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma terwijl de kinderen zich zullen vermaken in het activiteitenhonk.

Ook in de omgeving van Bospark De Schaapskooi is er genoeg te beleven. Tal van leuke plaatsjes zijn vanuit het vakantiepark prima te bereiken. Voor kinderen zijn er leuke bezienswaardigheden te ontdekken en natuurlijk is het heerlijk wandelen en fietsen rondom het park. Kortom, voor verveling tijdens je vakantie hoef je niet bang te zijn.

Vrijstaande accommodaties in de natuur

Op Bospark De Schaapskooi liggen verschillende soorten accommodaties voor 4 tot 10 personen. Je kan kiezen uit vrijstaande bungalows en chalets in verschillende comfort- en prijsklasses. Voor kinderen zijn er zelfs speciale kindvriendelijke chalets op het vakantiepark te vinden.

Alle accommodaties zijn comfortabel ingericht en staan garant voor een heerlijk verblijf. Lekker koken doe je in de compleet ingerichte keuken waarna je lekker uitbuikt op je eigen terras. Lekker bijkomen midden in de natuur, dat is het ultieme vakantiegevoel.

Ook op vakantie naar Gelderland?

Lijkt een vakantie op Bospark De Schaapskooi je wel wat? Lees dan snel verder en ontdek alles over de soorten accommodaties en de faciliteiten op het vakantiepark. Ook vind je leuke tips voor uitstapjes in de omgeving van De Schaapskooi.

Als je eenmaal een geschikte accommodatie hebt gevonden kan je deze direct online boeken bij de aanbieder. Kijk dus snel verder en ontdek zelf of Bospark De Schaapskooi jouw vakantiepark in Gelderland is.

Naar Bospark De Schaapskooi

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Bospark De Schaapskooi.

controleer beschikbaarheid

Bospark De Schaapskooi adres

Bospark De Schaapskooi
Centrumweg 5
8162 PT Epe

routebeschrijving