Omgeving van Landal Coldenhove

Leuke uitstapjes rondom dit vakantiepark in Gelderland

Als je op vakantie gaat naar Gelderland wil je natuurlijk wel wat van de omgeving zien. Daarom hebben we een aantal leuke uitstapjes in de omgeving voor je verzameld.

Impressie van Landal Coldenhove in Eerbeek, Gelderland

We hebben deze tips onderverdeeld in uitstapjes voor gezinnen met kinderen, bezienswaardigheden en activiteiten en leuke plaatsen in de omgeving van Landal Coldenhove in Eerbeek. Zo heb je tijdens je verblijf op dit vakantiepark in Gelderland altijd wel iets te doen. Kijk hier voor alle voorzieningen op het vakantiepark zelf.

Uitstapjes in de omgeving van Landal Coldenhove

In de omgeving van vakantiepark Landal Coldenhove is genoeg te beleven voor jong en oud. Hier vind je enkele hoogtepunten van wat er zoal te doen is. Kijk hier voor de exacte ligging van Landal Coldenhove in Eerbeek.

Uitjes voor gezinnen met kinderen

Activiteiten en bezienswaardigheden

Leuke plaatsen in de omgeving

  • Apeldoorn - 15 km van het park
    Gezellige stad met een uniek karakter, aanrader is Paleis het Loo.

  • Loenen - 3 km van het park
    Leuk dorp dat midden in de natuur ligt met o.a. de waterval en de nog in gebruik zijnde Middelste Molen.

  • Zutphen - 12 km van het park
    Een gezellige hanzestad aan de IJssel met een oud centrum met oude vestingwerken, statige koopmanshuizen en schilderachtige hofjes.

Let op: de vermelde afstanden zijn indicatief, de daadwerkelijk af te leggen afstand kan afwijken. Klik op de afstand voor een actuele routebeschrijving.

Door de schitterende ligging midden in de Veluwse bossen is de omgeving ook erg geschikt voor wandel- en fietstochten. Een aanrader is een boswandeling onder leiding van een boswachter, deze wandeling begint in het bungalowpark. Meer tips vind je bij VVV Apeldoorn en VVV Veluwe.

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Landal Coldenhove boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Coldenhove boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Coldenhove in Eerbeek.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Coldenhove
Boshoffweg 6
6961 LD Eerbeek

Bekijk hier de ligging van Landal Coldenhove.