Prijzen en beschikbaarheid

Omgeving Landal Coldenhove

In de omgeving van vakantiepark Landal Coldenhove is genoeg te beleven voor jong en oud. Hier vind je enkele hoogtepunten van wat er zoal te doen is.

Door de schitterende ligging midden in de Veluwse bossen is de omgeving ook erg geschikt voor wandel- en fietstochten. Een aanrader is een boswandeling onder leiding van een boswachter, deze wandeling begint in het bungalowpark. Meer tips vind je bij VVV Apeldoorn en VVV Veluwe.

De getoonde afstanden zijn bij benadering. Klik op de afstand voor de routebeschrijving vanaf Landal Coldenhove.

Met kinderen

Ballorig Zutphen

In Ballorig Zutphen kunnen kinderen de hele dag spelen. In de grote binnenspeeltuin kan je rennen, klimmen en springen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven zich hier dus geen moment te vervelen. Ook kleinere kinderen kunnen hier prima terecht. Voor de allerkleinsten is er een apart peutergedeelte. Ouders kunnen alles goed overzien vanaf het terras. Met een kop koffie en gratis wifi.

Ca. 19 km van het park

Ballorig Zutphen

Naar de website

De Spelerij in Dieren

De Spelerij in Dieren is een bijzondere plek. Je kan er van alles maken of lekker spelen. Maar het leukst is het natuurlijk om allebei te doen. Spelen in de Spelerij is uitdagend. Je moet alles zelf ontdekken en veel samenwerken met anderen. In de Uitvinderij ga je aan de slag met stoere materialen en machines. Lekker de handen uit de mouwen steken en zelf de mooiste dingen maken. Een heerlijk dagje bezig zijn voor jong en oud.

Ca. 8 km van het park

De Spelerij in Dieren

Naar de website

Krazy Kangaroo Apeldoorn

Bij Krazy Kangaroo kan je op alle manieren trampoline springen. Of je nu beginner bent of al een gevorderde jumper. Je vindt bij Krazy Kangaroo verschillende jump-areas. Van aaneengesloten trampolinevelden tot diagonale trampolines. Ook is er o.a. een Ninja parcours en Sports Area. Tussendoor kan je wat eten en drinken op het mooie terras.

Ca. 25 km van het park

Krazy Kangaroo Apeldoorn

Naar de website

Schaapskudde bij Loenen

Bekijk de schaapskudde en voer de schapen onder leiding van de schaapherder.

Ca. 3 km van het park

Schaapskudde bij Loenen

Naar de website

Activiteiten en bezienswaardigheden

Landgoed Slangenburg

Landgoed Slangenburg is te vinden rondom Kasteel Slangenburg. Het kasteel zelf is een gastenhuis en niet vrij toegankelijk. Het ligt in de nabijheid van de abdij St. Willibrord. Het landgoed is openbaar en hier kan je heerlijk wandelen. Je ziet er o.a. bossen, akkers, vijvers en weilanden. Het lanenstelsel van Landgoed Slangenburg is uniek voor Nederland en Europa.

Ca. 40 km van het park

Landgoed Slangenburg

Naar de website

Loenense waterval

De grootste natuurlijke waterval van Nederland.

Ca. 7 km van het park

Loenense waterval

Naar de website

Museum Het Valkhof

Museum Het Valkhof is een leuk museum in Nijmegen. Je vindt er o.a. een grote archeologische verzameling. Maar ook collecties op het gebied van de oude en moderne kunst. Kinderen kunnen puzzelen bij de ArcheoHotspot. Of de technische snufjes van de Romeinen ontdekken. Het museum is geschikt voor alle leeftijden. Ook zijn er regelmatig leuke activiteiten.

Ca. 44 km van het park

Museum Het Valkhof

Naar de website

Nationaal Park Veluwezoom

Een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Nederland met bos, heide, stuifzand en landgoederen met landbouwgrond.

Ca. 13 km van het park

Nationaal Park Veluwezoom

Naar de website

Natuurgebied De Ooijpolder

Natuurgebied De Ooijpolder ligt ten oosten van Nijmegen. Je kan heerlijk wandelen in dit uitgestrekte landschap. Onderweg kom je kleine dorpen, boerderijen en mooie natuur tegen. En bijna overal is de imponerende stuwwal te zien. Er zijn maar liefst negen wandelroutes door het boerenland. Ze variëren tussen de drie en tien kilometer.

Ca. 41 km van het park

Natuurgebied De Ooijpolder

Naar de website

Thermen Bussloo in Voorst

Thermen Bussloo is een exclusief wellnessresort, vlakbij Apeldoorn. Hier staat genieten centraal en kan je heerlijk ontspannen. Bijvoorbeeld in een van de vele sauna’s, zoals de Russische Banja sauna. Maar ook in de verschillende baden. Ook de tuinen nodigen uit tot ontspanning. Daarnaast zijn er verschillende bautybehandelingen en massages mogelijk.

Ca. 19 km van het park

Thermen Bussloo in Voorst

Naar de website

Veluwse Stoomtrein Maatschappij

Maak een onvergetelijke rit in de stoomtrein tussen Apeldoorn en Dieren.

Ca. 12 km van het park

Veluwse Stoomtrein Maatschappij

Naar de website

Leuke plaatsen in de omgeving

Apeldoorn

Apeldoorn is de hoofdstad op de Veluwe. In deze bruisende stad is dan ook van alles te doen. Je kan er heerlijk winkelen of een terrasje pakken. Of ga gezellig uit eten in een van de restaurants of cafés. Breng zeker een bezoekje aan Paleis het Loo, de trots van Apeldoorn. Daarnaast vind je er leuke musea, een gezellige binnenstad en nog veel meer.

Ca. 22 km van het park

Apeldoorn

Naar de website

Loenen

Leuk dorp dat midden in de natuur ligt met o.a. de waterval en de nog in gebruik zijnde Middelste Molen.

Ca. 4 km van het park

Loenen

Naar de website

Zutphen

Zutphen is een gezellige hanzestad aan de IJssel. Het heeft een mooi historisch centrum met oude vestingwerken. Maar ook statige koopmanshuizen en schilderachtige hofjes. Je kan er heerlijk wandelen en winkelen. Ook zijn er gezellige restaurants en cafés. Beklim ook zeker eens de Wijnhuistoren voor een prachtig uitzicht.

Ca. 19 km van het park

Zutphen

Naar de website

Landal Coldenhove boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Coldenhove boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Gelderland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Coldenhove is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Coldenhove
Boshoffweg 6
6961 LD Eerbeek

routebeschrijving